Για εργασιακό μεσαίωνα καταγγέλλουν την VODAFONE

Για εργασιακό μεσαίωνα καταγγέλλουν την VODAFONE

Σε καταγγελία για επέκταση ωραρίου στην VODAFONE προχώρησε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος. Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία η εταιρεία Vodafone το Νοέμβριο του 2018 προχώρησε σε μια ακραία αντεργατική και άκρως προκλητική ενέργεια, επεκτείνοντας το ωράριο, στο μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων, σε 9 ώρες.

Η εταιρεία όπως σημειώνεται από την ΟΙΥΕ «βαφτίζοντας» την κατάργηση του ωραρίου «αύξηση διαλείμματος» παραβίασε το 8ωρο και εξανάγκασε τους εργαζόμενους να υπογράψουν ατομικές τροποποιητικές συμβάσεις για 9ωρη εργασία.
contentAds inContent-center”>
“Οι εξοργιστικές ενέργειες της εταιρείας δεν θα περάσουν. Οι εργαζόμενοι/ες έχουν πληρώσει με το αίμα τους την κατοχύρωση του 8ωρου.Το 8ωρο είναι δικαίωμα των εργαζομένων και δεν μπορεί καμία εταιρεία ν’ αποφασίζει την κατάργηση του.

Η 9ωρη εργασία με εξαντλητικούς ρυθμούς ανατρέπει τις ζωές των εργαζομένων και μειώνει τον πραγματικό χρόνο ξεκούρασης τους. Αυτό σε συνδυασμό με τα αντεργατικά μέτρα, με πρόσχημα την πανδημία, δημιουργεί ένα πολύ αρνητικό κλίμα”, τονίζει στην ανακοίνωση της η Ομοσπονδία.

πηγη

Share This Article
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Exit mobile version