Περιγραφή

Περιοχή Birmingham εργασία σε αποθήκες Σούπερ μάρκετ της TESCO

Περιγραφή εργασίας: Περιλαμβάνει την παραλαβή αγαθών στην αποθήκη, την καταγραφή των αγαθών που ελήφθησαν και στοίβαξη αγαθών, αποκομιδή απορριμμάτων, συσκευασία τροφίμων και άλλων προϊόντων, ανανέωση αποθεμάτων, φόρτωση σε φορτηγά και ρυμουλκούμενα.
Απαιτήσεις:
Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (γραπτή, προφορική και κατανόηση).
Πληρωμή την ώρα 7.50 λίρες – 15.00 λίρες. Ανάλογα με το τμήμα και την βάρδια.
Πληρωτέες αμοιβές: Εβδομαδιαία. Τρόπος πληρωμής: Τραπεζικός λογαριασμός.
Κόστος μετακίνησης: 6 λίρες/ημέρα με mini-bus.
Ωρες εργασίας/εβδομάδα: 40 + Υπερωρίες (10-15 λίρες η ώρα).
Στέγη και ασφάλιση εξασφαλισμένα.
Εξοπλισμός εργασίας: Τα παπούτσια ασφαλείας και το γιλέκο παρέχονται. Η συνέντευξη γίνεται χωρίς να πάτε Αγγλία και είναι τηλεφωνική είτε στα Ελληνικά είτε στα Αγγλικά, και Αγγλία πάνε μόνο οι επιτυχόντες, με την προϋπόθεση να έχετε καθαρό ποινικό μητρώο. Αεροδρόμια Birmingham.
Κόστος διαμονής: Για όλες τις παραπάνω θέσεις διαμονή είναι στα ίδια σπίτια. Ενα ή μέχρι δύο άτομα σε ένα δωμάτιο. Κοινόχρηστη κουζίνα και μπάνιο. Τοποθεσία: Wolverhampton, Ηνωμένο Βασίλειο. Με την παραλαβή και υπογραφή των συμφωνητικών με την εταιρεία πληρώνετε 300€ για έξοδα διαχείρισης. Κόστος διαμονής: 65 λίρες/εβδομάδα (Κατά την άφιξη 130 λίρες για δύο εβδομάδες εκ των προτέρων, αμοιβή διαχειριστή 200 λίρες, Σύνολο: 330 λίρες). Απόσταση από τη διαμονή στην εργασία: Περίπου 45 λεπτά.
Μετεγκατάσταση: Εάν ο υποψήφιος δεν έχει επιτυχία στην εργασία για κάποιο λόγο, μπορούμε να οργανώσουμε τη μετεγκατάσταση αμέσως σε παρόμοια εταιρεία χωρίς να αλλάξει τόπο κατοικίας.
  • Πληροφορίες εδώ
  • ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, kariera κ.α.