· Αντικείμενο: διαδικτυακή εργασία chat και αλληλογραφίας των profiles που διαχειρίζεστε στο dating site που αντιπροσωπεύει η εταιρία μας. Διευκρίνηση: dating site = site με σκοπό την γνωριμία, φιλία, γάμο αποκλειστικά. Απαγορεύονται αυστηρά κάθε είδους συνομιλίες με προκλητικό και σεξουαλικό περιεχόμενο ή περιεχόμενο που να προσβάλλει την προσωπικότητα κάθε ανθρώπου.

· Ωράριο: Ευέλικτο με ελάχιστη εβδομαδιαία ενασχόληση οι 44 ώρες ή 11 βάρδιες των 4 ωρών με 4 βάρδιες στο ΣΚ και 7 βάρδιες την εργάσιμη εβδομάδα. 22 ημέρες άδειας σε ετήσια βάση και 7 ημέρες την καλοκαιρινή περίοδο.

· Τόπος εργασίας: Εργασία από τον προσωπικό σας χώρο (telework – εργασία από το σπίτι).

Απαιτήσεις εργασίας:
1) Άριστη γνώση Αγγλικών σε γραπτό κείμενο. Η εργασία γίνεται ΜΟΝΟ στην αγγλική γλώσσα.
2) Σύγχρονος ηλεκτρονικός υπολογιστής με λειτουργικό windows 10 (fully updated) ή MacOS Mojave. Minimum μνήμη (RAM) τα 8 GB. Τα tablets δεν είναι συμβατά. Θα πρέπει να υπάρχει εγκατεστημένο skype για άμεση επικοινωνία με το τμήμα της Global Services Ltd τόσο κατά την εκπαίδευση όσο και κατά την ώρα online εργασίας (το skype δεν αποτελεί μέρος της επικοινωνίας με το site και τα προφίλ).
3) Ταχύτατο και κυρίως σταθερό internet, κατά προτίμηση VDSL ή ακόμα καλύτερα fiber.
4) Γρήγορη πληκτρολόγηση, τυφλό σύστημα βοηθάει πάρα πολύ στην απόδοση.
5) Επικοινωνιακά χαρίσματα.
6) Υπομονή.
7) Όρεξη για αποδοτική εργασία.
8) Full απασχόληση στην εταιρία μας.

· Αποδοχές: 650 – 1500 ευρώ ανάλογα με την απόδοση. Τα χρήματα υπολογίζονται από το σύστημα πληρωμών που υπάρχει. Υπάρχει δυνατότητα αύξησης του εισοδήματος με την αύξηση των ωρών απασχόλησης.

· Πληρωμή: Στον επόμενο μήνα σταθερά από τις 20 μέχρι το τέλος. Η πληρωμή της εταιρίας μας γίνεται σε Κυπριακή τράπεζα, σε δολάρια ΗΠΑ, είναι εξασφαλισμένη και δεν επηρεάζεται από την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Διευκρίνηση: η πληρωμή σας μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε τράπεζα ή ηλεκτρονικό πορτοφόλι εντός της Ελλάδος ή του εξωτερικού αρκεί να υπάρχει IBAN στο όνομα του/της operator.

· Σχέση εργασίας: Ελεύθερη, η οποία καθορίζεται με βάση το συμφωνητικό στο οποίο αναφέρονται τα ποσοστά που λαμβάνετε. Συγκεκριμένα λαμβάνετε το 40% από τα έσοδα των προφίλ που διαχειρίζεστε στο chat και την αλληλογραφία, ενώ το συνολικό ποσό προκύπει από το σύστημα διαχείρησης πληρωμών. Kαθώς η εταιρία είναι στο εξωτερικό ΔΕΝ υπάρχει σχέση εξαρτημένης εργασίας.


Πηγή: ergasiatora.gr

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, kariera κ.α.