Advertisements

Εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης στην Αττική αναζητά: Υπεύθυνο για την καθημερινή διαχείριση και συντονισμό των υπηρεσιών σίτισης σε νοσοκομειακές μονάδες

Περιλαμβάνεται  η επίβλεψη του προσωπικού της κουζίνας, ο σχεδιασμός του μενού, ο προγραμματισμός με βάση τις διατροφικές απαιτήσεις και τα πρότυπα ασφαλείας.

Advertisements

Ο ρόλος απαιτεί εξαιρετικές οργανωτικές δεξιότητες, προσοχή στη λεπτομέρεια και ικανότητα συνεργασίας με διατροφολόγους και ομάδα εξυπηρέτησης (chef – τραπεζοκόμοι) του κάθε νοσοκομείου.

Προσόντα

  • Πτυχίο Διατροφολόγου
  • Τουλάχιστον 5ετής εμπειρία στον χώρο του foodservice, κατά προτίμηση σε περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης
  • Γνώση σχετικά με τις διατροφικές ιδιαιτερότητες ασθενών (πχ δίαιτα διαβήτη, καρδιοπάθειας, χαμηλού υπολείμματος κ.λπ. )
  • Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες. Απαιτείται στενή συνεργασία με διατροφολόγους διασφαλίζοντας ότι τα γεύματα ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες των ασθενών.
  • Γνώση στη διαχείριση αποθεμάτων
  • Βασικές γνώσεις Η/Υ

Πατήστε ΕΔΩ για επικοινωνία

Δες ΕΔΩ όλες τις Αγγελίες Εργασίας

Advertisements