Advertisements

Ποιοι είμαστε

Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Advertisements

Είσαι οργανωτικό πνεύμα, σου αρέσουν οι νέες προκλήσεις και η ομαδική δουλειά; Τότε γίνε μέλος της ομάδας Προωθητικών Ενεργειών και ανακάλυψε τον κόσμο των δράσεων marketing και promo! Συνέχισε να διαβάζεις, γιατί ψάχνουμε Junior Consultant Promotional Activities (ορισμένου χρόνου)!

Η θέση

Καλώς ήρθες στον Τομέα Προωθητικών Ενεργειών! Είσαι εδώ για να μας βοηθήσεις με την προώθηση των προϊόντων μας. Ασχολείσαι αποκλειστικά με τα τρόφιμα  & όλα περνάνε από τα χέρια σου! Για την ακρίβεια, γνωρίζεις πότε και σε ποια τιμή θα προωθήσουμε το κάθε προϊόν.

Μια μέρα σου στη δουλειά λοιπόν, θα μοιάζει κάπως έτσι:

●    Trends, έρευνα, εξελίξεις της αγοράς: δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη! Οι παρουσιάσεις σου και οι KPIs αναλύσεις σου βασίζονται πάντα σε αναφορές και δεδομένα.
●    Τιμές και διαφημίσεις: Τι λες, να προωθήσουμε το νέο μας brand ιδιωτικής ετικέτας στο φυλλάδιο; Σε εμπιστευόμαστε να δώσεις και εσύ το input σου και να συμμετάσχεις από τη διαδικασία επιλογής και τιμολόγησης μέχρι την τελική απελευθέρωση των προϊόντων μας στο φυλλάδιο!
●    Επικοινωνία και γρήγορη σκέψη; Είσαι στο στοιχείο σου! Ξέρεις πάντα τι είναι σημαντικό και μιλάς με άλλες ομάδες, για να πεις αυτό που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει! Επίσης, η επικοινωνία με τους προμηθευτές μας είναι βασικό κομμάτι της καθημερινότητας σου.
●    Νέα και updates: είσαι ο άνθρωπός μας, αφού ενημερώνεις τις βάσεις δεδομένων μας με όλες τις λεπτομέρειες των προϊόντων μας και υποστηρίζεις την ομάδα σε ό,τι σχετίζεται με την αγορά.
●    Και όχι μόνο! Βοηθάς την ομάδα της Διεύθυνσης Αγορών, ετοιμάζοντας παρουσιάσεις, υλικό και αναλύσεις, όταν χρειάζεται.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

●    Έχεις πάρει το πτυχίο σου (ανώτατες σπουδές) με αντικείμενο σχετικό με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Marketing ή Θετικές Επιστήμες.
●    Ιδανικά έχεις κάνει ήδη τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα. Εθελοντισμός, Erasmus, δουλειά, πρακτική, όλα μας φαίνονται σούπερ! Ακόμα περισσότερο αν είναι σχετικά με το Retail ή FMCG!
●    Μιλάς πολύ καλά Αγγλικά.
●    Φυσικά και χειρίζεσαι το MS Office στα δάχτυλα. Ειδικά με το Excel και το Powerpoint τα πας τέλεια!
●    Οδηγείς για να μπορείς να μετακινείσαι εύκολα όταν χρειαστεί.

Πάνω από όλα όμως, δεν σταματάς ποτέ να μαθαίνεις, να ψάχνεις τρόπους να εξελιχθείς. Θέλεις να βλέπεις συνεχώς καινούρια πράγματα, σου αρέσει να βρίσκεσαι στην καρδιά του εμπορίου, και βλέπεις μπροστά, στον νέο σου στόχο, στην επόμενη πρόκληση. Είσαι μάστερ στην επικοινωνία και σου αρέσει να δουλεύεις με ομάδες που μαζί ξεπερνάνε τον εαυτό τους κάθε μέρα.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε και φέτος Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα (Top Employer). Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

●    Μηνιαίος μικτός μισθός στα 1.920€ για ετήσια σύμβαση ορισμένου χρόνου.
●    Ειδικά σχεδιασμένο πλάνο εκπαίδευσης 2 μηνών: Με on the job training πάνω στην ειδικότητά σου, ασταμάτητη υποστήριξη από την ομάδα, διαρκές coaching με στόχο την τέλεια κατανόηση ολόκληρου του Τομέα Αγορών.
●    Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
●    Πολιτική τηλεργασίας: Φέρνουμε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας που συνδυάζει τηλεργασία και φυσική παρουσία στο γραφείο.
●    Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση: Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
●    Κουπόνια τροφίμων για τις αγορές σου από τα καταστήματά μας.

Περιοχή: Σίνδος Θεσσαλονίκης.

 

Πληροφορίες εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε όλες τις νέες θέσεις εργασίας Υπαλλήλους, Πωλητές-τριες, Εργάτες-τριες, Εστίαση, Καθαρίστριες, Γραφεία κ.α.

Οι καλύτερες ευκαιρίες εργασίας στη Θεσσαλονίκη

Δες ΕΔΩ όλες τις Αγγελίες Εργασίας

 

 

Advertisements