result-details-button-container show-for-small”>
grid-x grid-margin-x”>
tiny-12 small-4 cell”>
grid-x grid-margin-x”>
tiny-12 small-4 cell”>
result-details-button-container show-for-small”>
grid-x grid-margin-x”>
grid-x grid-margin-x”>
result-details-button-container show-for-small”>
grid-x grid-margin-x”>
tiny-12 small-4 cell”>
grid-x grid-margin-x”>
tiny-12 small-4 cell”>
result-details-button-container show-for-small”>
grid-x grid-margin-x”>
tiny-12 small-4 cell”>
grid-x grid-margin-x”>
tiny-12 small-4 cell”>
adtext”>
result-details-button-container show-for-small”>
grid-x grid-margin-x”>
tiny-12 small-4 cell”>
grid-x grid-margin-x”>
tiny-12 small-4 cell”>
result-details-button-container show-for-small”>
grid-x grid-margin-x”>
tiny-12 small-4 cell”>
grid-x grid-margin-x”>
tiny-12 small-4 cell”>
To εστιατόριο Hytra, βραβευμένο με αστέρι Michelin, επιθυμεί να προσλάβει
Σερβιτόρο
Απαραίτητα προσόντα:
- Επαγγελματική εμπειρία 3 χρόνων σε εστιατόριο fine dining ή σε a la carte εστιατόριο ξενοδοχείου (απαραίτητη)
- Γνώση της εστιατορικής τέχνης
- Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, η γνώση μιας δεύτερης γλώσσας θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως
- Πτυχίο τουριστικής σχολής (επιθυμητό)
- Προϋπηρεσία σε ξενοδοχείο 5* (επιθυμητή)
- Ευχάριστη προσωπικότητα και παρουσία
Προσωπικές ικανότητες:
- Ευελιξία, προσαρμοστικότητα, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας
- Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
- Εργασία υπό συνθήκες πίεσης
H εταιρία προσφέρει:
- Σταθερή εργασία
- Πλήρη απασχόληση
- Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και ασφάλιση
- Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης
- Ευχάριστο περιβάλλον