Μία Βολιώτισσα χτύπησε με το αμάξι της σε κάδο σκουπιδιών και ζητάει αποζημίωση.

Το «τραγικό» συμβάν συνέβη στον Βόλο, στην οδό Ιωλκού και Ε. Βενιζέλου, πάνω από τον περιφερειακό, όταν ισχυροί άνεμοι παρέσυραν τον «θρασύτατο» κάδο ο οποίος και προσέκρουσε στο αυτοκίνητο όπου οδηγούσε η «άτυχη γυναίκα».

Λόγω αυτού του συμβάντος ο Δήμος Βόλου πρόκειται να προβεί σε εξωδικαστικό συμβιβασμό προκειμένου να αποζημιώσει τη γυναίκα. Το ύψος της αποζημίωσης ανέρχεται στα 1.032,00€ (δεν είναι και λίγα), με τη σχετική γνωμοδότηση:

«Συντρέχει νόμιμη περίπτωση και είναι προς το συμφέρον του Δήμου να προχωρήσει σε εξώδικο συμβιβασμό με την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου και εφόσον ληφθεί σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής να της καταβληθεί, με την προσκόμιση των πρωτοτύπων σχετικών φορολογικών παραστατικών για την αποκατάσταση των ζημιών και υπό τον όρο, ότι δεν έχει ούτε διατηρεί κατά του Δήμου καμία άλλη αξίωση από οποιαδήποτε αιτία αναφορικά με το εν λόγω συμβάν καθώς και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει λάβει σχετική αποζημίωση από την ασφαλιστική της εταιρεία για το προαναφερθέν συμβάν.»

πηγη