Τρεις ακόμα κλάδοι μπήκαν στην αποζημίωση των 534 ευρώ

Τρεις ακόμα κλάδοι μπήκαν στην αποζημίωση των 534 ευρώ

Τρεις ακόμα κλάδοι εργαζομένων συγκαταλέγονται στις ειδικές κατηγορίες που δικαιούνται αποζημίωση 534 ευρώ από το κράτος λόγω του κορονοϊού.

Οι κλάδοι αυτοί είναι:

-Οι δασεργάτες – ρητινοσυλλέκτες που δεν έλαβαν το ειδικό εποχικό βοήθημα του άρθρου 22 του ν. 1836/1989 κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου 2019 – Νοεμβρίου 2019 και δεν ήταν δικαιούχοι τακτικής επιδότησης ανεργίας στο χρονικό διάστημα από 1/1/2020 έως και 31/5/2020.

-Τα πρόσωπα που ασκούν το επάγγελμα του ξεναγού, αποφοίτησαν από τη διετούς φοίτησης Σχολή Ξεναγών εντός του 2019, είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ξεναγών (ΜΗ.ΞΕΝ.) και διαθέτουν ξεναγική ταυτότητα.

-Οι Πωλητές Λαϊκού Λαχείου, μέλη Ασφαλιστικών Συνεταιρισμών οι οποίοι ασφαλίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 90-95 του ΙΓ’ Κεφαλαίου της υπό στοιχεία 55575/Ι.479/1965 υπουργικής απόφασης

πηγη

Share This Article
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Exit mobile version