Τον σούβλισε επειδή του έκανε παρατήρηση να μην βασανίζει τον σκύλο του

Τον σούβλισε επειδή του έκανε παρατήρηση να μην βασανίζει τον σκύλο του

Δεν το χωράει ο νους το άγριο περιστατικό που έλαβε χώρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ένας 41χρονος νταής κάρφωσε έναν 49χρονο με σουβλί επειδή του ζήτησε να μην βασανίζει τον σκύλο του!

Σύμφωνα με το thestival, ένας αυτόπτης μάρτυρας κατήγγειλε ότι είδε τον 42χρονο άντρα να σηκώνει τον σκύλο του στον αέρα από το λουρί με το οποίο ήταν δεμένος στο λαιμό, κάτι που θορύβησε έναν περαστικό ο οποίος του έκανε παρατήρηση ότι δεν είναι σωστό να βασανίζει το αβοήθητο ζώο. Ευθείς, ο 41χρονος που έγινε έξω φρενών, μπήκε στο σπίτι του και αφού άρπαξε ένα αιχμηρό αντικείμενο, το κάρφωσε στο στήθος του 49χρονου άνδρα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, στη συμβολή των οδών Αγαμέμνωνος και Αμφιπόλεως.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ο 41χρονος που μετά την επίθεση είχε τρέξει να κρυφτεί στο σπίτι του, τελικά παραδόθηκε μόλις είδε τους άνδρες των αρχών.

Ο 49χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο. 

πηγη

Share This Article
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Exit mobile version