Advertisements

Η Microsoft είναι η γνωστή σε όλους αμερικανική εταιρεία λογισμικού η οποία ιδρύθηκε το 1975 από τον Μπιλ Γκέιτς και τον Πωλ Άλεν. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Ρέντμοντ της πολιτείας Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, ενώ ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα της είναι το λειτουργικό σύστημα των Windows.

Η εταιρεία παράγει λογισμικό για επιχειρήσεις, ηλεκτρονικά παιχνίδια ενώ παρέχει και υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαδικτυακής αποθήκευσης και κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός από λογισμικό, περιλαμβάνονται και περιφερειακά: ποντίκια, πληκτρολόγια και δικτυοκάμερες για υπολογιστές.

Advertisements

Η Microsoft Ελλάς δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992, παρέχοντας προϊόντα και οι υπηρεσίες που αξιοποιούνται  σε όλες σχεδόν τις επαγγελματικές, εκπαιδευτικές και προσωπικές δραστηριότητες των Ελλήνων, ενώ χιλιάδες επιχειρήσεις, οργανισμοί και δημόσιοι φορείς βασίζονται στην τεχνολογία της και τις λύσεις που προσφέρει.

Η κολοσσιαία εταιρεία αναζητά τρεις Senior Global Social Media Marketing Manager, ώστε να εργαστεί μέσω τηλεργασίας, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου για τα γραφεία της εταιρείας στις ΗΠΑ.

Λίγα λόγια για το ρόλο

Η Microsoft αναζητά Senior Global Social Media Marketing Manager για να βελτιώσουν τις παγκόσμιες ψηφιακές εμπειρίες, να προωθήσουν τη συνάφεια με τους πελάτες, την αφοσίωση στην επωνυμία και, τελικά, να οδηγήσουν την αγορά υπηρεσιών cloud της Microsoft σε διάφορους κλάδους.

Η ομάδα GDC Cloud Blog & Social, με παγκόσμια προοπτική, αναζητά ενεργά τρείς Senior Global Social Media Marketing Manager που επικεντρώνονται στην προβολή της επωνυμίας σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και στην παροχή εξαιρετικών εμπειριών. Βαθιά εμπειρία της δυναμικής φύσης του παγκόσμιου, κοινωνικού τοπίου, που δείχνει μια βαθιά κατανόηση των διαφόρων πλατφορμών και των τύπων περιεχομένου τους, καθώς και των παραγόντων που οδηγούν την κοινωνική απόδοση στα κανάλια.

Ευθύνες

Η ομάδα κοινωνικής δικτύωσης προσφέρει αξία στους πελάτες, δημιουργώντας συνδέσεις και ουσιαστικές δεσμεύσεις σε ιστολόγια και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εταιρεία επιβλέπει ένα από τα μεγαλύτερα οικοσυστήματα κοινωνικών μέσων στον κόσμο, που περιλαμβάνει πολλά εμπορικά προϊόντα cloud όπως Azure, Microsoft 365, Teams, Security, Business Applications (Biz Apps), Dynamics 365, Power Platform, Viva και Windows 365. Με περισσότερους από 50 λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης – που αυτήν τη στιγμή επεκτείνουν την παγκόσμια παρουσία μας για να φτάσουν τους 300+ λογαριασμούς σε τρεις περιοχές: Αμερική, Ασία και Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA).

Οι υποχρεώσεις περιλαμβάνουν ασχολία με:

 • Τις λειτουργίες
 • Τη σύνταξη
 • Την πληρωμένη επένδυση

Οι Senior Global Social Media Marketing Managers θα είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση του παγκόσμιου ημερολογίου σύνταξης, το οποίο απαιτεί στενό συντονισμό μεταξύ των κοινωνικών και κοινωνικών ομάδων του Commercial Cloud σε όλη τη Microsoft. Θα επιβλέπουν την καθοδήγηση σύνταξης και περιεχομένου για το πεδίο και θα καταγράφουν και θα οδηγούν βρόχους σχολίων για το παγκόσμιο περιεχόμενο με τοπικούς δυνητικούς πελάτες και εταιρικούς (εταιρικούς). Ο Senior Global Social Media Marketing Manager θα καθοδηγήσει επίσης την παγκόσμια στρατηγική σύνταξης κοινωνικής δικτύωσης και θα είναι ο ηγέτης σε έναν εκτεταμένο και ορατό ρυθμό της επιχείρησης (ROB) με στελέχη από το εταιρικό και το πεδίο, τα οποία θα εμπλέκουν στρατηγικές και δεξιότητες αφήγησης. Ο ρόλος οργάνωσης και διαχείρισης έργου διαδραματίζει επίσης μεγάλο ρόλο σε όλες τις ροές εργασίας που θα διαχειρίζεται αυτό το άτομο.

Ελάχιστα Προσόντα

 • Πτυχίο Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Επικοινωνιών, Οικονομικών Επιστημών, Δημοσίων Σχέσεων ή σχετικού τομέα ΚΑΙ 3+ χρόνια ολοκληρωμένο μάρκετινγκ (π.χ. ψηφιακό, σχέσεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καμπάνια), διαχείριση εκδηλώσεων, στρατηγική μάρκετινγκ, επιχειρηματικό σχεδιασμό, δραστηριότητες μάρκετινγκ ή σχετικό προϋπηρεσία
  • Ή αντίστοιχη εμπειρία.

Πρόσθετα ή Προτιμώμενα Προσόντα

 • Πτυχίο σε Επιχειρήσεις, Μάρκετινγκ, Επικοινωνίες, Οικονομικά, Δημόσιες Σχέσεις ή σχετικό τομέα ΚΑΙ 5+ χρόνια ολοκληρωμένο μάρκετινγκ (π.χ. ψηφιακό, σχέσεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καμπάνια), διαχείριση εκδηλώσεων, στρατηγική μάρκετινγκ, επιχειρηματικό σχεδιασμό, δραστηριότητες μάρκετινγκ ή σχετικό εμπειρία
  • Ή Μεταπτυχιακό στις Επιχειρήσεις, το Μάρκετινγκ, τις Επικοινωνίες, τις Οικονομικές Επιστήμες, τις Δημόσιες Σχέσεις ή σχετικό τομέα ΚΑΙ 2+ χρόνια ολοκληρωμένο μάρκετινγκ (π.χ. ψηφιακό, σχέσεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καμπάνια), διαχείριση εκδηλώσεων, στρατηγική μάρκετινγκ, επιχειρηματικό σχεδιασμό, δραστηριότητες μάρκετινγκ ή σχετική εμπειρία
  • Ή αντίστοιχη εμπειρία.
 • Ολοκληρωμένο IC4 μάρκετινγκ

Το τυπικό εύρος αμοιβής βάσης για αυτόν τον ρόλο στις ΗΠΑ είναι από 101.200$ -έως και 194.800$ ετησίως. Υπάρχει ένα διαφορετικό εύρος που ισχύει για συγκεκριμένες τοποθεσίες εργασίας, εντός της περιοχής του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο και της μητροπολιτικής περιοχής της Νέας Υόρκης, και το βασικό εύρος αμοιβών για αυτόν τον ρόλο σε αυτές τις τοποθεσίες είναι 130.000$ – 213.200$ ετησίως.

 

Πληροφορίες εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζητούνται θέσεις εργασίας από Χαμόγελο του Παιδιού, Ερυθρό Σταυρό, Παιδικά Χωριά SOS, Aποστολή και άλλες ΜΚΟ

Νέες Θέσεις Εργασίας σε μεγάλες ελληνικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα – Δεκάδες θέσεις και ειδικότητες

Ζητούνται Γραμματείς και Υπάλληλοι Γραφείου με μισθούς έως 1.200€ (13 αγγελίες)

Ζητούνται Θέσεις εργασίας στην εστίαση με μισθούς έως 1.300€ (9 αγγελίες)

Υπάλληλοι καταστημάτων, πωλητές/τριες για ΜΑΣΟΥΤΗ, TSAKIRIS MALLAS, ΜΚΟ, Θέσεις στην ΕΡΤ, Εξωτερικό κ.α. (15 αγγελίες)

Ζητούνται Εργάτες-Τεχνίτες-Οδηγοί, Καμαριέρες, Φροντιστές ζητούνται με μισθούς έως 2.000€ (14 αγγελίες)

Δες ΕΔΩ όλες τις Αγγελίες Εργασίας

 

 

Advertisements