Προσωπικό παρασκευαστηρίου & λάντζας ζητείται από τα Goody’s (Μερική απασχόληση)

Προσωπικό παρασκευαστηρίου & λάντζας ζητείται από τα Goody’s (Μερική απασχόληση)

Το κατάστημα Goody’s στην Κηφισιά αναζητά προσωπικό για την ομάδα του Παρασκευαστηρίου – Λάντζας, με μερική απασχόληση (4 ημέρες/εβδομάδα, 8 ώρες ανά βάρδια) και απογευματινό ωράριο εργασίας (18:00 – 01:00). Περιοχή: Κηφισιά – Κάτω Κηφισιά.

Αν είστε οργανωτικός, απολαμβάνετε τη συνεργασία σε ένα δυναμικό περιβάλλον και θέλετε να συμβάλετε στην αποτελεσματική λειτουργία της κουζίνας, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Διαθεσιμότητα για εργασία στο συγκεκριμένο ωράριο
  • Ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση
  • Υπευθυνότητα και προθυμία για εκμάθηση

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και πλήρης ασφάλιση
  • Σταθερότητα και δυνατότητες εξέλιξης σε ηγετικό όμιλο εστίασης
  • Φιλικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον
  • Συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων

Πατήστε ΕΔΩ για Πληροφορίες και Επικοινωνία

Δες ΕΔΩ όλες τις Αγγελίες Εργασίας

Share This Article
Η Έμμυ Αβράμη είναι απόφοιτη του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με ειδίκευση στη διεθνή ειδησεογραφία και πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, καλύπτει θέματα που αφορούν την αγορά εργασίας και τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα. Η αρθρογραφία της χαρακτηρίζεται από ακρίβεια, σαφήνεια και υπευθυνότητα, προσφέροντας στον αναγνώστη έγκυρη και χρήσιμη πληροφόρηση.
Exit mobile version