Προσωπικό ασφαλείας (security) ζητείται από την Brinks

By
Προσωπικό ασφαλείας (security) ζητείται από την Brinks

Η BRINKS, με παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1982, αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της διαχείρισης χρηματικών αξιών και των ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας. Με περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους, επενδύουμε στη δημιουργία σταθερών επαγγελματικών ευκαιριών.

Αυτή την περίοδο ενισχύουμε την ομάδα μας και αναζητούμε Προσωπικό Ασφαλείας για τη Θεσσαλονίκη.

Καθήκοντα Ρόλου:
Ανάληψη καθηκόντων φύλαξης και διασφάλισης των εγκαταστάσεων, βάσει των προβλεπόμενων πολιτικών και διαδικασιών της εταιρείας, με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εν ισχύ άδεια εργασίας Προσωπικού Ασφαλείας
  • Βασική γνώση χειρισμού υπολογιστών
  • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Υπευθυνότητα, επαγγελματισμός και συνέπεια
  • Ικανότητα συνεργασίας και αποτελεσματικής επικοινωνίας
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες υποψηφίους)

Παροχές:

  • Σταθερή εργασία σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο
  • Συστηματική και συνεχιζόμενη εκπαίδευση
  • Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα οργανωμένο και αξιόπιστο εργασιακό περιβάλλον
  • Δωρεάν συμμετοχή σε πρόγραμμα ομαδικής ιδιωτικής ασφάλισης

Πατήστε ΕΔΩ για Πληροφορίες και Επικοινωνία

Δες ΕΔΩ όλες τις Αγγελίες Εργασίας

 

Share This Article
Η Έμμυ Αβράμη είναι απόφοιτη του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με ειδίκευση στη διεθνή ειδησεογραφία και πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, καλύπτει θέματα που αφορούν την αγορά εργασίας και τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα. Η αρθρογραφία της χαρακτηρίζεται από ακρίβεια, σαφήνεια και υπευθυνότητα, προσφέροντας στον αναγνώστη έγκυρη και χρήσιμη πληροφόρηση.
Exit mobile version