Το ergasiatora.gr, συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις θέσεις εργασίας που τρέχουν στο Δημόσιο αυτήν τη στιγμή. Πατώντας τα λινκ μπορείτε να δείτε ποιοι οργανισμοί του δημοσίου ζητάνε προσωπικό, καθώς και πού να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

Διαβάστε επίσης: 153 μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ, Νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ – Προθεσμία αιτήσεων, 25 διαγωνισμοί ΑΣΕΠ για πάνω από 1.000 θέσεις

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ στην Πάτρα

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφερείας Πελοποννήσου – Ηπείρου, για τις ανάγκες αυτής στην Περιοχή Πάτρας που εδρεύει στην Πάτρα του Νομού Αχαΐας, και συγκεκριμένα του εξής ανά υπηρεσία, τόπο απάσχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα. 2 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτης

Ανακοίνωση ΣΟΧ1/2019

Παράρτημα

Έντυπο Αίτησης

44 θέσεις εργασίας στο Δήμο Καλαμαριάς

H Κοινωφελή Επιχείρηση θα πρέπει να προχωρήσει στην ανακοίνωση πρόσληψης καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού για κάλυψη του Δημοτικού Ωδείου Καλαμαριάς, για την ακαδημαϊκή περίοδο 2019-2020, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Δείτε εδώ περισσότερα

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής

Πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου, το χρονικό διάστημα από 7/8/2019 έως 16/8/2019 και ώρες από 9:00 έως 13:00, τις εργάσιμες ημέρες.

Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης των Αθηνών

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα έξι (36) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, που εδρεύει στην Αθήνα του νομού Αττικής.

Δείτε εδώ περισσότερα

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα άνω των τεσσάρων (4) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης και όχι πέραν τις 31/12/2019.

Δείτε εδώ περισσότερα

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασηςκαι για το χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης ως το τέλος του έργου.

Δείτε εδώ περισσότερα

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κερκύρας

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κέρκυρας, που εδρεύει στην Κέρκυρα του νομού Κέρκυρας.

Δείτε εδώ περισσότερα

Δήμος Νέας Σμύρνης – 5 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Νέας Σμύρνης», που εδρεύει στην Νέα Σμύρνη, με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους

Δείτε εδώ περισσότερα

Νοσοκομείο Λακωνίας – 10 ΥΕ Καθαριότητας

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά δέκα (10) ατόμων ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας [επτά (7) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας – Ν.Μ. Σπάρτης, που εδρεύει στην Σπάρτη του Νομού Λακωνίας και τριών (3) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας – Ν.Μ. Μολάων, που εδρεύει στους Μολάους του Νομού Λακωνίας.

Δείτε εδώ περισσότερα

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας – 20 ΥΕ Καθαριότητας

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ύστερα από την υπ’ αριθ. 100/2015 απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα Αύγουστο, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων.

Δείτε περισσότερα εδώ

(πηγή)Βρες Δουλειά ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: 153 μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ, Νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ – Προθεσμία αιτήσεων, 25 διαγωνισμοί ΑΣΕΠ για πάνω από 1.000 θέσεις