Ergasiatora.grErgasiatora.grErgasiatora.gr
  • Αγγελίες Εργασίας
  • Προκηρύξεις Δημόσιο
  • ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ
  • Οικονομικά & Εργασιακά Νέα
  • Ειδήσεις
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Ergasiatora.grErgasiatora.gr
Font ResizerAa
  • Αγγελίες Εργασίας
  • Προκηρύξεις Δημόσιο
  • ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ
  • Οικονομικά & Εργασιακά Νέα
  • Ειδήσεις
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Search
  • Αγγελίες Εργασίας
  • Προκηρύξεις Δημόσιο
  • ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ
  • Οικονομικά & Εργασιακά Νέα
  • Ειδήσεις
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Follow US
© Ergasiatora.gr. All Rights Reserved.
Ergasiatora.gr > Ειδήσεις > Χωρίς κατηγορία > Πολάκης κατά Γεωργιάδη: «Ορφανό του Παττακού, η Ελλάδα είδε χτες πόσο γελοίος και ψεύτης είσαι»
Χωρίς κατηγορία

Πολάκης κατά Γεωργιάδη: «Ορφανό του Παττακού, η Ελλάδα είδε χτες πόσο γελοίος και ψεύτης είσαι»

By
Αναστάσιος Περήφανος
Published: 24/07/2020 06:43
Share
Πολάκης κατά Γεωργιάδη: «Ορφανό του Παττακού, η Ελλάδα είδε χτες πόσο γελοίος και ψεύτης είσαι»
SHARE

Ο Παύλος Πολάκης χαρακτηρίζοντας τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη ως «ορφανό του Παττακού» και «μπουλντοζιέρη του Ελληνικού» ανέφερε ότι πρέπει «να τον έτσουξε» η δευτερολογία του στη Βουλή, γι’ αυτό και «έβαλε τα τρολάκια του» να μην τον αφήσουν να την αναρτήσουν στο Facebook του ΣΥΡΙΖΑ.

«ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ η αλλιώς ορφανό του Παττακού και μπουλντοζιερη του Ελληνικού:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!
Πήγε ο συνεργατης μου να ανεβάσει στη σελίδα της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook το βίντεο με τη δευτερολογία μου και του έβγαλε το fab αυτό (φωτό 1)
Πρέπει να έβαλες τους συνεργάτες σου ,τα τρολακια σου και τα τσογλανακια της Ομάδας Αλήθειας να δουλεύουν υπερωρίες χθες βράδυ και να κάνουν αναφορές ,για να μειωθεί η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΣΟΥ !!!
Τίποτα δεν θα καταφέρεις .Ολη η Ελλάδα είδε χτες πόσο γελοίος και ΨΕΥΤΗΣ είσαι!!
ΥΓ .Ετσι για να σκάσεις και να αλλάξεις χρώματα πιο πολύ από χτες δες τις άλλες δυο φωτογραφίες που φαίνονται οι προβολές των 2 βίντεο από το δικό μου προφίλ μόνο ,μέχρι τώρα.Πανω από 75.000 και ανεβαίνει σε 15 ώρες (φωτό 2-3)», έγραψε ο Παύλος Πολάκης στο facebook. 

Λίγο αργότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κοινοποιώντας την ανάρτηση Πολάκη έγραψε: «Αυτός ο άνθρωπος ήταν επί 4,5 χρόνια Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας….ασχολίαστο». 
d-flex flex-wrap”>

ad-wrapper”>
ad-wrapper”>
ad-wrapper”>

Σφοδρή σύγκρουση Γεωργιάδη-Πολάκη: «Δεν είμαστε με τους κατσαπλιάδες»-«Εμείς δεν είμαστε με τον Παττακό είμαστε με τον Βελουχιώτη»

d-flex article-main-content-excerpt relative”>

Ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και τον τέως αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη ξέσπασε άγριος καβγάς στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την παραπομπή ή μη του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην Δικαιοσύνη.

d-flex article-main-content-rest-content-wrapper flex-1″>
flex-1 article-main-content-rest-content “>

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για τη «χειρότερη συμμορία που πέρασε ποτέ απο την διακυβέρνηση του κράτους» αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ “Στήσατε ορισμένοι τη μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία. Μία σκευωρία με στόχο να καταστρέψει την ελληνική Δημοκρατία. Συμφωνώ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την τεκμηρίωση αδικήματος εσχάτης προδοσίας. Είμαι τρία χρόνια εγκλωβισμένος σε μια προανακριτική έρευνα. Δεν έχει βρει καν αποχρώσεις ενδείξεις” ανέφερε για να προσθέσει: “Λέτε όλοι “ζούμε στην εποχή της κασέτας” .

«Μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ η χρήση της κασέτας ήταν παράνομη. Ποιο κόμμα την έκανε νόμιμη; Ο ΣΥΡΙΖΑ. Και τώρα λέτε για κασέτες. Τόσο γελοίοι είστε. Κύριε Παππά δεν κάνεις μήνυση στον Καλογρίτσα… βλέπω να έχεις ένα σφιξιμάτακι. Σκευωροί ήσασταν. Ικανοί δεν ήσασταν. Ευτυχώς για τη Δημοκρατία», είπε ακόμη.

ad-wrapper”>
ad-wrapper”>
«“Η σκευωρία θα ερευνηθεί σε βάθος. Οι ένοχοι θα πάνε στην φυλακή. Οχι για προσωπικούς λόγους εκδίκησης αλλά γιατί είμαστε υποχρεωμένοι από την πίστη μας στο Σύνταγμα. Να γνωρίζει κάθε επόμενος που θα πάρει την εξουσία ότι όποιος διανοηθεί να χρησιμοποιήσει δόλια μέσα για να διώξει πολιτικούς αντιπάλους θα καταλήξει στη φυλακή».

Σφοδρή αντιπαράθεση με Πολάκη με αναφορές σε κατσαπλιάδες και γερμανοτσολιάδες

Τον κ. Γεωργιάδη διαδέχθηκε στο βήμα ο κ. Παύλος Πολάκης με αποτέλεσμα να υπάρξει σφοδρή σύγκρουση.

Πολάκης: Την επόμενη φορά θα είμαστε αλλιώς. Χωρίς αυταπάτες. Πιο ώριμοι και αποφασιστικοί και προπαντός πιο αποτελεσματικοί. Εμείς δεν είμαστε με τον Παττακό είμαστε με τον Βελουχιώτη. Αυτή η κοινωνία σαφώς και θέλει να τιμωρηθούν αυτοί που την χρεοκόπησαν και αυτό θα γίνει. Ίσο και αν είναι σκοτεινιά και καταχνιά μεγάλη θα την εβρει ο Ηλιος την πατησιά για να προβάλει πάλι.

Γεωργιάδης: Είπε ο κ. Πολάκης ότι την γλιτώσαμε λόγω παραγραφής και απιστίας. Απιστία διέπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ με την μη έκδοση δελτίου τιμών. Η τιμή του Λουσέντις επί 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε μειώθηκε και άλλαξε τρόπο τιμολόγησης. Αν είναι απιστία η δική μου ενέργεια είναι απιστία και τα δικά σου 4 χρόνια. Αν εγώ δεν το έκανα για την τιμή της μάνα μου. Το ίδιο έκανες και εσύ κλέφτη και ψεύτη Πολάκη. Είστε ψεύτες και υποκριτές. Είστε ανθρωπάκια. Εμείς κ. Πολάκη δεν θαυμάζουμε ούτε τον Παττακό ούτε τον Βελουχιώτη. Είμαστε με την κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Δεν είμαστε με τους κατσαπλιάδες.

ad-wrapper”>

Πολάκης: Εδώ ο άλλος μας είπε κατσαπλιάδες και θα το αφήσουμε έτσι; Έχεις το θράσος και λες ότι δεν αποδείχθηκε τίποτα. Υπάρχουν πορίσματα. Δεν ντρέπεστε;

πηγη

- Advertisement -
TAGGED:ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣΠΟΛΑΚΗΣΠολιτική
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByΑναστάσιος Περήφανος
Follow:
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Previous Article Κάηκε και πάλι η χώρα – 72 πυρκαγιές σε ένα 24ωρο Κάηκε και πάλι η χώρα – 72 πυρκαγιές σε ένα 24ωρο
Next Article «Δάσκαλοι» κακοποίησαν σωματικά παιδάκια νηπιαγωγείου επειδή δεν κοιμόντουσαν «Δάσκαλοι» κακοποίησαν σωματικά παιδάκια νηπιαγωγείου επειδή δεν κοιμόντουσαν
- Advertisement -

Δείτε ακόμα

Ταμίας ζητείται από κατάστημα Public για τετραήμερη απασχόληση

Ταμίας ζητείται από κατάστημα Public για τετραήμερη απασχόληση

By
Αβράμη Έμμυ
1 Min Read
Στεγνοκαθαριστήριο αναζητά υπάλληλο για σιδέρωμα ρούχων & εξυπηρέτηση πελατών

Στεγνοκαθαριστήριο αναζητά υπάλληλο για σιδέρωμα ρούχων & εξυπηρέτηση πελατών

By
Αβράμη Έμμυ
0 Min Read
Κουλουράδικο αναζητά βοηθό αρτοποιού για τετράωρη εργασία

Κουλουράδικο αναζητά βοηθό αρτοποιού για τετράωρη εργασία

By
Αβράμη Έμμυ
0 Min Read
Προσωπικό ασφαλείας αναζητά η εταιρεία Brinks

Προσωπικό ασφαλείας αναζητά η εταιρεία Brinks

By
Αβράμη Έμμυ
1 Min Read
Νταντά ζητείται για τη δημιουργική απασχόληση ενός παιδιού & δουλειές γύρω από αυτό

Νταντά ζητείται για τη δημιουργική απασχόληση ενός παιδιού & δουλειές γύρω από αυτό

By
Αβράμη Έμμυ
0 Min Read
Ζητείται ψήστης/τυλιχτής για ψητοπωλείο (9€/’ωρα+ασφάλιση+ επιδοτούμενη διατροφή)

Ζητείται ψήστης/τυλιχτής για ψητοπωλείο (9€/’ωρα+ασφάλιση+ επιδοτούμενη διατροφή)

By
Αβράμη Έμμυ
0 Min Read

Το Ergasiatora.gr είναι ο καθημερινός σου οδηγός στην αναζήτηση εργασίας! Ενημερώσου άμεσα για τις νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, προκηρύξεις ΑΣΕΠ, εποχικές προσλήψεις, συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μόνιμες θέσεις.

  • Ειδήσεις
  • Πολιτική Απορρήτου ErgasiaTora.gr
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • About Us
Ergasiatora.grErgasiatora.gr
Follow US
© ergasiatora.gr . All Rights Reserved.
  • Αγγελίες Εργασίας
  • Προκηρύξεις Δημόσιο
  • ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ
  • Οικονομικά & Εργασιακά Νέα
  • Ειδήσεις
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?