«Πλανητάρχης» την είδε ο Ερντογάν: Δικαίωμα μας να επεμβαίνουμε όπου είχαν φτάσει οι πρόγονοί μας, από την Λιβύη ως τη Σομαλία

«Πλανητάρχης» την είδε ο Ερντογάν: Δικαίωμα μας να επεμβαίνουμε όπου είχαν φτάσει οι πρόγονοί μας, από την Λιβύη ως τη Σομαλία

Δεν έχει απομείνει κάτι πλέον που να ξαφνιάζει όταν μιλάει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς ο Τούρκος πρόεδρος θεωρεί ότι έχει “δικαίωμα” να αποφασίζει ο ίδιος σε ποιο μέρος του… πλανήτη μπορεί να επεμβαίνει στο όνομα πάντα της πάταξης της βίας!

Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, σε ομιλία του ο Τούρκος πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει βάρος από την κληρονομιά των (Οθωμανών) προγόνων, και ότι η Τουρκία έχει δικαίωμα να επεμβαίνει οπού υπάρχει βία και όπου είχαν φτάσει οι πρόγονοι των Τούρκων, από τη Λιβύη στη Σομαλία, και από την Αρμενία μέχρι οπουδήποτε είναι αναγκαίο.

«Κάποιοι μας λένε ‘’μην επεκτείνεστε’’. Μα υπάρχει βία… Στη Λιβύη υπάρχει βία. Δεν μπορούμε να σωπάσουμε. Στα 911 χιλιόμετρα των συνόρων μας υπάρχει βία. Στη Συρία υπάρχει βία. Τι να κάνουμε να σωπάσουμε; Από την άλλη στη Σομαλία υπάρχει βία. Εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Υπάρχει μια ιστορική ευθύνη που μάς έχουν φορτώσει οι πρόγονοί μας. Και δε σταματάμε, και προσπαθούμε να κάνουμε το καθήκον μας εκεί που πρέπει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

πηγη

Share This Article
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Exit mobile version