Ορεστιάδα: Έκοψαν ρεύμα σε ευπαθής οικογένεια με προβλήματα υγείας για χρέος 250 ευρώ

Ορεστιάδα: Έκοψαν ρεύμα σε ευπαθής οικογένεια με προβλήματα υγείας για χρέος 250 ευρώ

Το δικό της “Γολγοθά” βιώνει μια οικογένεια που μένει στην πόλη της Ορεστιάδας.

Η ζωή τους δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο και αυτήν την στιγμή ζούνε στο σκοτάδι μην μπορώντας να κάνουν απλά καθημερινά πράγματα που για εμάς είναι αυτονόητα.

Το κύριο πρόβλημά τους ξεκίνησε πριν λίγο καιρό όταν η ιδιωτική εταιρεία ρεύματος στην οποία ήταν συνδρομητές, τους έκοψε το ρεύμα λόγω οφειλής ποσού όπου αδυνατούσαν να αποπληρώσουν.

Η οικογένεια αυτή είναι μια ευπαθής ομάδα με προβλήματα υγείας για το ανδρόγυνο καθώς τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και οι δύο είναι άνεργοι.

Τον προγούμενο καιρό τους φρόντιζε ο γιός τους ο οποίος έμεινε και αυτός άνεργος. Τώρα ζητούν την βοήθεια του κόσμου καθώς έρχεται δύσκολος χειμώνας. Το χρέος που έχει μείνει είναι 250 ευρώ προκειμένου να ξανα αποκτήσουν ρεύμα.

Όποιος πραγματικά επιθυμεί να βοηθήσει να τηλεφωνήσει στο τηλέφωνο του e-evros.gr, στο 25510 84747 ή στείλτε μήνυμα στην σελίδα τους στο facebook.

πηγη

Share This Article
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Exit mobile version