ΟΑΕΔ: Ξεκινούν σήμερα οι πληρωμές του δώρου Χριστουγέννων και επιδομάτων – Ποιοι άνεργοι πάνε ταμείο

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν σήμερα οι πληρωμές του δώρου Χριστουγέννων και επιδομάτων - Ποιοι άνεργοι πάνε ταμείο

ΟΑΕΔ: Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα καταβληθεί φέτος το Δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ αλλά και η προπληρωμή των επιδομάτων ανεργίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η πληρωμή για το Δώρο Χριστουγέννων θα ξεκινήσει σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020, ενώ παράλληλα την ίδια ημερομηνία θα καταβληθεί και η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
contentAds inContent-center”>
Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Χριστουγέννων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα γίνουν αυτόματα από τις 7 Δεκεμβρίου, με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων ανέργων.

πηγη

Share This Article
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Exit mobile version