Δεκαπέντε λάπτοπ στέλνει η κυβέρνηση στην κοινότητα Πεύκης στην Ηλεία μετά τις εικόνες που βγήκαν στη δημοσιότητα με τους μικρούς μαθητές να κάνουν μάθημα στον εξωτερικό χώρο καφενείου με μπουφάν και μάσκες που διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο.
Η άμεση αντίδραση της κυβέρνησης συνοδεύτηκε και με μια νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα καθώς όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η ΝΔ σε ανακοίνωσή της με ευθύνη του πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρα που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι νομοί της Δυτικής Ελλάδας το 2018 ήταν οι μόνοι νομοί της χώρας που δεν έλαβαν μερίδιο από τον τεχνολογικό εξοπλισμό συνολικής αξίας 47.190.857 ευρώ για τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.
bannerWrp stickyBanner configurable-element mceNonEditable server-side-component isVideo” data-component=”Atcom.Sites.ProtoThema.Components.HtmlSnippets.Banner” data-configuration-type=”Atcom.Sites.ProtoThema.Models.Banners.BannerConfiguration, Atcom.Sites.ProtoThema” data-plugin-mobsticky=””>
bannerCnt”>
bannerWrp”>
Τα βέλη της Νέας Δημοκρατίας στράφηκαν όμως και προς τον πρόεδρο της κοινότητας Γρηγόρη Ξουλεή καθώς όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πύργου στον οποίο ανήκει η συγκεκριμένη κοινότητα, ουδέποτε ενημερώθηκε από τον Κοινοτάρχη για τις ελλείψεις της κοινότητας σε υλικοτεχνική υποδομή τις οποίες και δημοσιοποίησε σήμερα!
Πηγές από την Πειραιώς ανέφεραν μάλιστα ότι οι σημερινές εικόνες με τους μικρούς μαθητές να κάνουν το μάθημά στον εξωτερικό χώρο του καφενείου με μπουφάν και μάσκες είναι στημένες από τον ίδιο τον Κοινοτάρχη ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης του καφενείου. Ανέφεραν μάλιστα ότι το 2013 ο κοινοτάρχης είχε πρωτοστατήσει σε ανάλογα στημένα περιστατικά και fake news για να πληγεί η κυβέρνηση Σαμαρά.
bannerWrp stickyBanner configurable-element mceNonEditable server-side-component” data-component=”Atcom.Sites.ProtoThema.Components.HtmlSnippets.Banner” data-configuration-type=”Atcom.Sites.ProtoThema.Models.Banners.BannerConfiguration, Atcom.Sites.ProtoThema” data-plugin-mobsticky=””>
bannerCnt”>