Ν. Παππάς: «Είμαι περήφανος που υπηρετώ με αυτόν τον πήχη αξιών την αριστερά»

Ν. Παππάς: «Είμαι περήφανος που υπηρετώ με αυτόν τον πήχη αξιών την αριστερά»

Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης τοποθετήθηκε και ο πρώην υπουργός, Νίκος Παππάς, συστήνοντας προς το κόμμα να κάνει ατομική και συλλογική αυτοκριτική, ακόμα και «για το παραμικρό, αν ξέφυγε μια κουβέντα».

Είμαι περήφανος που υπηρετώ με αυτόν τον πήχη αξιών την αριστερά, τόνισε, και δήλωσε πως «δεν πρέπει να επιτρέψουμε να κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που πετάνε τα εκατομμύρια δεξιά-αριστερά σαν αλογόμυγες», στον απόηχο των αποκαλύψεων.

Αιχμές για τα ΜΜΕ άφησε με τη σειρά του ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός, Παύλος Πολάκης, ανέφερε πως «κάποιοι μιλάνε με όρους ουδετερότητας και βάζουν στο ίδιο ζύγι τα υπαρκτά σκάνδαλα που πήγαμε εμείς στη Δικαιοσύνη, με τη σκανδαλολογία και τη λασπολογία που εκτοξεύει ο υπόκοσμος του μαρινακιστάν και του κουρτακιστάν». «Καταπίνουμε τα σκάνδαλα της ΝΔ και αυτομαστιγωνόμαστε για τους μαρινάκηδες και τους κουρτάκηδες» συνέχισε ο πρώην υπουργός, οποίος είδε «πλήρη δικαίωση» των ενεργειών του ΣΥΡΙΖΑ στην Novartis. «Δε γίνεται να μας πυροβολεί ο εχθρός με καλάσνικοφ και εμείς να κρατάμε το βασιλικό του ηθικού πλεονεκτήματος», κατέληξε.

πηγη

Share This Article
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Exit mobile version