Κωνσταντίνος Κυρανάκης για φθορές καταλήψεων: «Να πληρώσουν οι γονείς όσων τις προκάλεσαν»

Κωνσταντίνος Κυρανάκης για φθορές καταλήψεων: «Να πληρώσουν οι γονείς όσων τις προκάλεσαν»

item-content”>
p402_premium”>
custom-c”>

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει για τις φθορές που έχουν προκληθεί στις καταλήψεις των σχολείων.

Με έντονο ύφος, ο βουλευτής ανέφερε πως πρέπει ο λογαριασμός των ζημιών να πάει στους γονείς εκείνων που έκαναν τις συγκεκριμένες φθορές.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε: «Eίναι σωστό οι μαθητές να διεκδικούν αυτά που πρέπει να γίνουν για το δικό τους σχολείο. Είναι σωστό να διεκδικούν. Είναι λάθος όμως να το κάνουν με καταλήψεις, γιατί τα σχολεία τους, οι καθηγητές τους και όλες οι υποδομές πληρώνονται από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, ώστε τα σχολεία να είναι ανοιχτά και να μπορούν τα παιδιά να έχουν εκπαίδευση»

«Κανείς δεν έχει αρνηθεί το διάλογο. Τις καταλήψεις αρνούμαστε. Οι φθορές που προκλήθηκαν και συνεχίζουν να προκαλούνται στα δημόσια σχολεία θα πρέπει να εξατομικευτούν σε αυτούς που τις έκαναν και ο λογαριασμός να πάει στους γονείς τους. Σε συγκεκριμένο σχολείο διαπιστώθηκε πολύ μεγάλη φθορά σε εργαστήριο το οποίο είχε πληρωθεί από δωρεά 40.000 ευρώ»

πηγη

clear”>

Share This Article
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Exit mobile version