Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 11χρονος, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Χερσόνησο.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24 ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, η κατάσταση της υγείας του αγοριού ήταν εξαιρετικά σοβαρή και χθες το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων όπου και νοσηλευόταν.
bannerWrp stickyBanner configurable-element mceNonEditable server-side-component isVideo” data-component=”Atcom.Sites.ProtoThema.Components.HtmlSnippets.Banner” data-configuration-type=”Atcom.Sites.ProtoThema.Models.Banners.BannerConfiguration, Atcom.Sites.ProtoThema” data-plugin-mobsticky=””>
bannerCnt”>
bannerWrp”>
Υπενθυμίζεται πως το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε ο 11χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη Χερσόνησο με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματιστεί σοβαρά.
Πηγή: creta24