Κοινωνικός Λειτουργός

Ο Σύλλογος Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών προτίθεται να προσλάβει εργαζόμενο με σύμβαση πενθήμερης οκτάωρης απασχόλησης και ικανοποιητική αμοιβή με καθήκοντα Κοινωνικού Λειτουργού. Στις αρμοδιοτητες περιλαμβάνεται η αξιολόγηση / εποπτεία / οργάνωση εθελοντών, η εκπαίδευση εθελοντών, ο συντονισμός Ομάδων Στήριξης εθελοντών, η συνεργασία με φορείς κοινότητας και η συμμετοχή σε εκδηλώσεις του φορέα. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν και πληρούν τις προϋποθέσεις καλούνται να αποστείλουν από το προσωπικό τους email στο disy@diaconia.gr συμπληρωμένη την φόρμα που θα βρουν στο site http://www.diaconia.gr (έως και τις 20/3/2018), επισυνάπτοντας ό,τι δικαιολογητικά θεωρούν απαραίτητα. Επικοινωνία μόνο με το τηλ. 6974585530 τις εργάσιμες ημέρες (από 10/3/2018 έως και 20/3/2018) και ώρες 08:30-15:30.

Δικηγόρος

Το Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ)  αναζητά Δικηγόρο για απασχόληση με σύμβαση παροχής υπηρεσιών ορισμένου χρόνου έως 30-6-2018. Η θέση αφορά πρόγραμμα/δράση που υλοποιείται στη Λέσβο. Στα νέα καθήκοντα – αρμοδιότητες του δικηγόρου είναι οι επισκέψεις σε κέντρα υποδοχής, κέντρα κράτησης και χώρους φιλοξενίας των εξυπηρετούμενων, η ενημέρωση για τα δικαιώματα των αιτούντων, η κατάθεση εγγράφων στον φάκελο υπόθεσης. Ζητούνται: Πτυχίο Νομικής, αδεια άσκησης επαγγέλματος, εναρξη επαγγέλματος στην εφορία, επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους ως δικηγόρος, αριστη γνώση αγγλικών και χρήσης υπολογιστών (MS Office, Internet). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν Βιογραφικό Σημείωμα και συνοδευτική επιστολή στο  hr@gcr.gr  με Θέμα: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, Λέσβος. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15/3/2018.

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Θέσεις στη Θεσσαλονίκη

Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων προκηρύσσει τις παρακάτω θέσεις για την υλοποίηση του προγράμματος «Επανεκκίνηση», το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τους Γιατρούς του Κόσμου: μία θέση εργασίας Ψυχολόγου, μία θέση εργασίας Κοινωνικού Λειτουργού, μία θέση εργασίας Διοικητικού Υπαλλήλου, μία θέση εργασίας Εργασιακού Συμβούλου, μία θέση εργασίας Βοηθητικού Προσωπικού. Το πρόγραμμα «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» έχει ως στόχο να συμβάλει στην επανένταξη στον κοινωνικό ιστό και στην αγορά εργασίας άστεγων ατόμων που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες διαβίωσης. Ειδικότερα, απευθύνεται σε άτομα που διαβιούν σε συνθήκες αστεγίας με μηδενικό ή ελάχιστο εισόδημα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να καλύψουν βασικές ανάγκες της καθημερινής τους διαβίωσης. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους με μία συνοδευτική επιστολή έως την Τετάρτη 14/03/2018 και ώρα 13:00 μ.μ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση infothes@arsis.gr με θέμα τη θέση που τους ενδιαφέρει.

PRAKSIS

Το Σωματείο PRAKSIS, στο πλαίσιο του έργου «Employment enhancement and Social services integration in Athens Municipality (ESTI@)» στην Αθήνα, αναζητά συνεργάτες για τις θέσεις: Γενικό Ιατρό, Καρδιολόγο, Νοσηλευτές και Διερμηνείς Αραβικών/Φαρσί. Αποστολή Βιογραφικών Σημειωμάτων έως την 23/03/2018 προς: hr@praksis.gr Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι στην επικοινωνία τους να αναγράφουν τον κωδικό: EASI.

WWF Ελλας

To WWF Ελλάς αναζητά συνεργάτη με ενθουσιασμό που θα στελεχώσει τoν τομέα εξεύρεσης πόρων του τμήματος Marketing. Ειδικότερα, ο/η υπεύθυνος αναλαμβάνει να: διαμορφώνει τον ετήσιο προγραμματισμό και να υλοποιεί δράσεις για την προσέλκυση, την καλλιέργεια και τη διατήρηση των υψηλών δωρητών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να συμβάλει στην κατάρτιση στρατηγικού πλάνου και προϋπολογισμού τομέα εξεύρεσης πόρων του τμήματος Marketing και να  προγραμματίζει και να υλοποιεί δράσεις για τη συνεχή ροή μεγάλων δωρεών από ιδιώτες. Ο/η κατάλληλος/η υποψήφιος/α, θα πρέπει να διαθέτει: Ενθουσιασμό και θετική διάθεση, δυνατότητα αποτελεσματικής εργασίας σε ομάδα, επικοινωνιακή ευχέρεια και άνεση στον προφορικό λόγο, ανεπτυγμένη ικανότητα διαχείρισης του γραπτού λόγου, ανεπτυγμένη ικανότητα διαπροσωπικής επικοινωνίας, αναλυτική και στρατηγική σκέψη. Η θέση αφορά πλήρη απασχόληση, με έδρα στην Αθήνα. Απαιτεί ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πέραν των τακτικών αποδοχών, και της κάλυψης των άμεσων εξόδων που προκύπτουν λόγω της εργασίας, παρέχεται ιδιωτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και –εάν απαιτείται- κάλυψη μέρους των εξόδων μετεγκατάστασης. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και μία συνοδευτική επιστολή, στην οποία να εξηγούν γιατί θεωρούν ότι είναι κατάλληλοι για αυτή τη θέση, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά στο hrmarketing@wwf.gr  μέχρι τις 23 Μαρτίου 2018. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ