Γιάννης Τούντας: «Eχουν μoλυνθεί πάνω από 200.000 άτομα από τον κoρονοϊό στην Ελλάδα»

Γιάννης Τούντας: «Eχουν μoλυνθεί πάνω από 200.000 άτομα από τον κoρονοϊό στην Ελλάδα»

«Εκτιμώ ότι στην Ελλάδα έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό περισσότερα από 200.000 άτομα», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο καθηγητής Προληπτικής Ιατρικής, Γιάννης Τούντας. «Και απ’ αυτά, τουλάχιστον τα 20.000 άτομα είναι ενεργά κρούσματα», είπε ακόμη ο κ. Τούντας εξηγώντας πως αυτό «σημαίνει ότι ο ιός βρίσκεται παντού στην Ελλάδα».

Εν συνεχεία ο καθηγητής Προληπτικής Ιατρικής επισήμανε πως «η αλλαγή του καιρού επιβαρύνει την κατάσταση» για να μιλήσει και για πιο αυστηρά μέτρα που μπορεί να αποφασιστούν, προκειμένoυ να ελεγχθεί η κατάσταση.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ANT1

Share This Article
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Exit mobile version