Φιλοζωική έκανε μήνυση σε 80χρονη γιαγιά γιατί δεν είχε κόψει τα νύχια του γαϊδαράκου της

Φιλοζωική έκανε μήνυση σε 80χρονη γιαγιά γιατί δεν είχε κόψει τα νύχια του γαϊδαράκου της

Με ποστάρισμα στο λογαριασμό του στο Twitter ο δικηγόρος Παρ’ Αρείω, Πάγω Νικόλαος Καραγιαννακίδης, αποκάλυψε μια απίστευτη υπόθεση που οδήγησε στη δικαστική αίθουσα μια γιαγιά 80 ετών, η οποία κατηγορήθηκε από φιλοζωϊκή οργάνωση πως κακομεταχειριζόταν ένα γαϊδούρι που είχε επειδή δεν του είχε κόψει τα νύχια!
code-block code-block-15″>
Μάλιστα εκτός από τη μήνυση που της έκανε η φιλοζωϊκή οργάνωση της είχε πάρει το ζώο.

Σύμφωνα με το δικηγόρο η 80χρονη γυναίκα, η οποία δεν πίστευε αυτό που τους είχε συμβεί, ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στα δικαστικά έδρανα, ενώ το Δικαστήριο αποφάσισε την αθώωσή της.

Η ανάρτηση του δικηγόρου στο Twitter:


code-block code-block-12″>
 

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρπενησίου η γιαγιά ισχυρίστηκε στον Πρόεδρο της Έδρας ότι ουδέποτε κακομεταχειρίστηκε το γαϊδουράκι της, ενώ η συγκίνησή της ήταν τέτοια που δεν άντεξε και άρχισε να κλαίει με λυγμούς. Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε μηνυθεί από Φιλοζωική οργάνωση πριν από περίπου ένα χρόνο όταν οι φιλόζωοι πραγματοποιούσαν εκδρομή στο Καρπενήσι και είδαν τη γιαγιά με το γαϊδουράκι και παρατήρησαν πως τα νύχια του ποδιού του δεν ήταν κομμένα και το γαϊδουράκι δυσκολευόταν. Τότε, σύμφωνα πάντα με όσα ακούστηκαν στην δικαστική αίθουσα της έκαναν έντονη παρατήρηση, ενώ με τις νομικές διαδικασίες που κίνησαν της πήραν το γαϊδουράκι από την κατοχή της ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα πήγε σήμερα στο δικαστήριο κατηγορούμενη για «βάναυση κακομεταχείριση ζώου».

Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου κοιτώντας τον Εισαγγελέα αθώωσαν την ηλικιωμένη γυναίκα η οποία μόλις άκουσε την απόφαση ρώτησε γεμάτη αθωότητα την Έδρα «και νερό στα πρόβατά μου ποιος θα μου φέρει που θέλω να τα ποτίζω» Με τον Πρόεδρο να της απαντά «Αγαπητή μου κυρία δεν είμαι πρόεδρος κοινότητας, πρόεδρος Δικαστηρίου είμαι».
code-block code-block-10″>
πηγη

Share This Article
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Exit mobile version