Έβαψαν σκυλάκο πορτοκαλί με μαύρες ρίγες για να μοιάζει με τίγρη – Επικηρύχθηκε ο δράστης

Έβαψαν σκυλάκο πορτοκαλί με μαύρες ρίγες για να μοιάζει με τίγρη - Επικηρύχθηκε ο δράστης

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με μερικούς ανθρώπους που κάνουν ότι μπορούν για να ταλαιπωρούν ζώα.

Δείτε για παράδειγμα την τελευταία περίπτωση από την Μαλαισία. Εκεί που κάποιος ή κάποιοι έβαψαν πορτοκαλί και μαύρο έναν σκύλο, προκειμένου να μοιάζει με τίγρη.

Η φιλλοζωϊκή οργάνωση Persatuan Haiwan Malasia έχει επικηρύξει τον δράστη, δίνοντας μάλιστα ανταμοιβή σε όποιον βοηθήσει στην ταυτοποίησή του.

Share This Article
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Exit mobile version