Εμβόλιο Pfizer: Το χρυσό deal – Πόσες δόσεις θα πάρουν ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση

Εμβόλιο Pfizer: Το χρυσό deal – Πόσες δόσεις θα πάρουν ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση
FILE PHOTO: Vials with a sticker reading, "COVID-19 / Coronavirus vaccine / Injection only" and a medical syringe are seen in front of a displayed Pfizer logo in this illustration taken October 31, 2020. REUTERS/Dado Ruvic/Illustration/File Photo

Σύμφωνα με το Bloomberg, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ είναι έτοιμες να πάρουν τις πρώτες δόσεις από το πειραματικό εμβόλιο για τον κορονοϊό ενώ γίνονται διεργασίες ώστε να επιταχύνουν τον έλεγχο ασφαλείας και την αποτελεσματικότητα.

Το εμβόλιο της Pfizer και της BioNTech κάνει λόγο για πάνω από 90% αποτελεσματικότητα στα πρώτα 94 άτομα που μολύνθηκαν από τον νέο κορονοϊό και ανέπτυξαν τουλάχιστον ένα σύμπτωμα, όπως ανέφεραν οι εταιρείες τη Δευτέρα.

Μάλιστ Pfizer και BioNTech έχουν, ήδη συμφωνήσει για 100 εκατομμύρια δόσεις με τις ΗΠΑ και 200 εκατομμύρια δόσεις με την ΕΕ, με οψιόν για αγορά επιπλέον 100 εκατομμυρίων.

«Θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το διανείμουμε με δίκαιο τρόπο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της BioNTech, Ουγούρ Σαχίν, σε συνέντευξή του.
advert align-center”>

Share This Article
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Exit mobile version