«Είμαι μόνη μου και παλεύω καθημερινά για το παιδί μου» – Τι λέει η μητέρα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

«Είμαι μόνη μου και παλεύω καθημερινά για το παιδί μου» – Τι λέει η μητέρα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Η γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μπροστά στα μάτια πολλών παιδιών και γονέων, καθώς εκείνη την ώρα, ήταν σε εξέλιξη ο Αγιασμός σχολείου στην Κέρκυρα.

Το περιστατικό που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, έγινε γνωστό από ανθρώπους που ήταν παρόντες σε όλα όσα έγιναν.

Ο άνθρωπος που σύμφωνα με τις μαρτυρίες χτύπησε την μητέρα έξω από το σχολείο, είναι ο πρώην σύζυγός της. Από τα παράξενα της υπόθεσης είναι και το γεγονός, ότι για αρκετή ώρα, κανείς από τους γονείς που ήταν στο σημείο, δεν έσπευσε να βοηθήσει την άτυχη μητέρα.
code-block code-block-7″>
Μιλώντας στο newsit.gr η γυναίκα ανέφερε ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι “να προστατέψω το παιδί μου και τίποτε άλλο”.

Εξήγησε ότι έτυχε να είναι κόσμος μπροστά στο συμβάν και έτσι έκανε το γύρο των social media μέσα σε λίγες ώρες. Εκείνη, δε θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το συμβάν, διευκρινίζοντας στο newsit.gr ότι το θέμα έχει πάει πλέον δικαστικά.

“Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι μόνη μου και παλεύω καθημερινά για τον παιδί μου” κατέληξε η μητέρα…

newsit.gr

Share This Article
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Exit mobile version