Η ΕΕΤΑΑ ανακοινώνει και αναρτά στο eetaa.gr την Παρασκευή 12 Ιουλίου, τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 – 2020, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ergasiatora.gr.

Όπως αναφέρει το ergasiatora.gr, η ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 – 2020 θα αναρτηθούν από τις απογευματινές ώρες και σίγουρα μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Θα ακολουθήσει η διαδικασία αποστολής ενστάσεων από τους γονείς που έχουν καταθέσει ελλειπή φάκελο ή έχουν κάποιο πρόβλημα στις αιτήσεις τους, με προθεσμία από την Δευτέρα 15/7 έως και την Τετάρτη 17/7.

Νωρίτερα η ΕΕΤΑΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ανέφερε ότι οι αιτούσες/αιτούντες, που διαμένουν στους δήμους οι οποίοι ορίζονται στις ανωτέρω κοινές υπουργικές αποφάσεις και στους οποίους εφαρμόζεται πλέον η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, δεσμεύονται ως προς την υποβολή της αίτησής τους. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούν να λάβουν voucher για το τέκνο τους, το οποίο ηλικιακά, με βάση τα ως άνω αναφερόμενα, δεν μπορεί να υπαχθεί στις διατάξεις της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ

(πηγή)Βρες Δουλειά ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Μπαράζ πληρωμών – Επίδομα ενοικίου, παιδιού, ΚΕΑ, συντάξεων – Οι αλλαγές που έρχονται στα επιδόματα και τις φορολογίες