Bar Restaurant αναζητά μάγειρες Α’ και Β’ & άτομο για προετοιμασία brunch

By

Το Oikos Kea Bar Restaurant στο νησί της Κέας (Τζια) αναζητά έμπειρους Μάγειρες Α’ και Β’, καθώς και άτομο με γνώσεις στην προετοιμασία brunch, για τη θερινή σεζόν του 2025 (μέχρι τέλη Οκτωβρίου).
Αμοιβή: Από 1.800€ έως 2.200€, αναλόγως εμπειρίας και θέσης.

Παροχές:

  • Διαμονή
  • Διατροφή
  • Πλήρης ασφάλιση
  • Ανταγωνιστικές αποδοχές

Απαραίτητα προσόντα:

  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε ανάλογη θέση (για Μάγειρες Α’/Β’)
  • Επαγγελματισμός και ομαδικό πνεύμα

Πατήστε ΕΔΩ για Πληροφορίες και Επικοινωνία

Δες ΕΔΩ όλες τις Αγγελίες Εργασίας

Share This Article
Exit mobile version