Bar Restaurant αναζητά μάγειρες Α’ και Β’ & άτομο για προετοιμασία brunch

Bar Restaurant αναζητά μάγειρες Α' και Β' & άτομο για προετοιμασία brunch

Το Oikos Kea Bar Restaurant στο νησί της Κέας (Τζια) αναζητά έμπειρους Μάγειρες Α’ και Β’, καθώς και άτομο με γνώσεις στην προετοιμασία brunch, για τη θερινή σεζόν του 2025 (μέχρι τέλη Οκτωβρίου).
Αμοιβή: Από 1.800€ έως 2.200€, αναλόγως εμπειρίας και θέσης.

Παροχές:

  • Διαμονή
  • Διατροφή
  • Πλήρης ασφάλιση
  • Ανταγωνιστικές αποδοχές

Απαραίτητα προσόντα:

  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε ανάλογη θέση (για Μάγειρες Α’/Β’)
  • Επαγγελματισμός και ομαδικό πνεύμα

Πατήστε ΕΔΩ για Πληροφορίες και Επικοινωνία

Δες ΕΔΩ όλες τις Αγγελίες Εργασίας

Share This Article
Η Έμμυ Αβράμη είναι απόφοιτη του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με ειδίκευση στη διεθνή ειδησεογραφία και πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, καλύπτει θέματα που αφορούν την αγορά εργασίας και τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα. Η αρθρογραφία της χαρακτηρίζεται από ακρίβεια, σαφήνεια και υπευθυνότητα, προσφέροντας στον αναγνώστη έγκυρη και χρήσιμη πληροφόρηση.
Exit mobile version