Το Oikos Kea Bar Restaurant στο νησί της Κέας (Τζια) αναζητά έμπειρους Μάγειρες Α’ και Β’, καθώς και άτομο με γνώσεις στην προετοιμασία brunch, για τη θερινή σεζόν του 2025 (μέχρι τέλη Οκτωβρίου).
Αμοιβή: Από 1.800€ έως 2.200€, αναλόγως εμπειρίας και θέσης.
Παροχές:
Advertisements
- Διαμονή
- Διατροφή
- Πλήρης ασφάλιση
- Ανταγωνιστικές αποδοχές
Απαραίτητα προσόντα:
- Προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε ανάλογη θέση (για Μάγειρες Α’/Β’)
- Επαγγελματισμός και ομαδικό πνεύμα