Η υπόθεση με την επίθεση που δέχθηκε ο 17χρονος στο Γαλάτσι, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από 20 άτομα, έχει σοκάρει το Πανελλήνιο με την βαρβαρότητά της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η δικηγόρος της οικογένειας του ΑλέξανδρουΚατερίνα Φραγκάκη προέβη σε μία σημαντική αποκάλυψη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, την πρώτη φορά που η μητέρα του νεαρού πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει την επίθεση που δέχθηκε ο γιος της, άκουσε τον αξιωματικό υπηρεσίας να την προτρέπει να μην καταθέσει μήνυση.

«Η μητέρα πήγε αρχικά μόλις το παιδί βγήκε από το νοσοκομείο στο Αστυνομικό Τμήμα και υπήρχε αξιωματικός υπηρεσίας, δυστυχώς, που την προέτρεψε να μην υποβάλει μήνυση γιατί δεν θα έβρισκε άκρη, γιατί το νομικό πλαίσιο είναι τέτοιο που δεν θα την βοηθούσε», είπε χαρακτηριστικά.

  Nέα βεβαίωση μετακίνησης για να κυκλoφoρούν oι εργαζόμενοι απο Δευτέρα

Μάλιστα, αποκάλυψε πως οι αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίηση δύο ακόμα μελών της συμμορίας, με τον αρχηγό της να φέρεται να είναι μπλεγμένος και σε άλλα αδικήματα.

Τέλος, όπως είπε μέλη της συμμορίας προσπαθούν να… μαλακώσουν τον Αλέξανδρο: «Έχουν επικοινωνήσει με τον Αλέξανδρο και του λένε “δεν έγινε κάτι, ήταν η κακιά στιγμή και καλό θα είναι να το σταματήσεις, δεν υπάρχει λόγος”. Ο Αλέξανδρος είναι όμως αποφασισμένος».

  Ματίνα Παγώνη: Καθαρά Δευτέρα δε θα πετάξoυμε αετό, Τσικνοπέμπτη θα ψήσουμε στo μπαλκoνι, Πάσχα θα κάνoυμε με μέτρα

πηγη