ΑΣΕΠ: Λήγει σήμερα το μεσημέρι η προθεσμία των ενστάσεων για τους Εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής

ΑΣΕΠ: Λήγει σήμερα το μεσημέρι η προθεσμία των ενστάσεων για τους Εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής

Μέχρι σήμερα, Παρασκευή 22 Αυγούστου 2025, στις 14:00, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να καταθέσουν ένσταση στο ΑΣΕΠ κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης Ειδικής Αγωγής (1ΕΑ/2025 και 2ΕΑ/2025). Για την υποβολή απαιτείται παράβολο 50 ευρώ· αν η ένσταση γίνει δεκτή, το ποσό επιστρέφεται στον ενδιαφερόμενο.

Δείτε ακόμα: Voucher ΕΣΠΑ: Σήμερα τα προσωρινά αποτελέσματα για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ

Οι ενστάσεις γίνονται δεκτές μόνο όταν το σφάλμα οφείλεται στο ΑΣΕΠ ή στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ενώ λάθη που προκύπτουν από τους ίδιους τους υποψηφίους δεν μπορούν να διορθωθούν μέσω ένστασης. Το παράβολο με κωδικό 1236 εκδίδεται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-paravolo και ο κωδικός του πρέπει να αναγράφεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ένστασης του ΑΣΕΠ ([Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες] – [Είσοδος Μέλους] – [Ένσταση]).

Όσον αφορά την προκήρυξη 3ΕΑ/2025, που αφορά εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (κλάδοι ΠΕ61, ΠΕ71) καθώς και αρκετούς κλάδους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, οι ενστάσεις υποβάλλονται έως τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025, στις 14:00. Και σε αυτήν την περίπτωση, το παράβολο των 50 ευρώ είναι υποχρεωτικό και πρέπει να έχει πληρωθεί πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Share This Article
Σπούδασε στο Communication and Media Studies (National and Kapodistrian University of Athens)
Exit mobile version