Άρχισαν καταλήψεις στα σχολεία: Μαθητές αρνούνται να φορέσουν μάσκες – Κλείδωσαν έξω τους καθηγητές

Άρχισαν καταλήψεις στα σχολεία: Μαθητές αρνούνται να φορέσουν μάσκες - Κλείδωσαν έξω τους καθηγητές

Τρεις καταλήψεις σε σχολεία της Πάτρας για τις μάσκες! Οι μαθητές κλείδωσαν έξω τους καθηγητές

Ένα ακόμη Λύκειο προστέθηκε σήμερα το πρωί στις καταλήψεις, αντιδρώντας στις μάσκες. Πρόκειται για το 5ο Λύκειο Πατρών.

Νεότερα:

Δύο οι καταλήψεις σε Λύκεια της Πάτρας (2ο και 12ο ) για τις μάσκες. 

Οι μαθητές στο 2ο, έχουν κλειδώσει απ έξω τους καθηγητές και διαμαρτύτονται για τις μάσκες και τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη.

Κατάληψη έχει γίνει και στο Λύκειο Φαρραί, για το κτηριακό ζήτημα.

Νεότερα:

Συνεχίζεται η κατάληψη κατά των μασκών στο 2ο Λύκειο Πατρών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πηγαίνει εκεί ο διευθυντής της Ββάθμιας Εκπαίδευσης.

Κατάληψη για τις … μάσκες, σε σχολείο της Πάτρας!

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησαν κατάληψη οι μαθητές του 2ου Λυκείου της Πάτρας, αρνούμενοι να φορέσουν μάσκες μέσα στις τάξεις τους, όπως επιβάλουν οι σχετικές διατάξεις κατά του covid -19.

Σε γενικές γραμμές πάντως, η σημερινή δεύτερη ημέρα, στα σχολεία της πόλης, κύλησε ομαλά. Παρατηρήθηκε μικρότερος συνωστιμός στις εισόδους των σχολείων, ενώ μαθητές και δάσκαλοι φορούσαν μάσκες.

Πηγή: tempo24

Share This Article
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Exit mobile version