Άντρας κρατάει μικρό αγόρι σε γκρεμό για να βγάλει φωτογραφία

Άντρας κρατάει μικρό αγόρι σε γκρεμό για να βγάλει φωτογραφία

Μια αδιανόητη πράξη έκανε ένας άντρας που κρατούσε ένα μικρό παιδί σε γκρεμό για μια φωτογραφία!
code-block code-block-15″>
Ο άντρας, που πιστεύεται ότι είναι μπαμπάς του νεαρού, ξεσήκωσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Το περιστατικό μαγνητοσκοπήθηκε από τουρίστες που επισκέφτηκαν το ορεινό μονοπάτι γνωστό ως Hongjing Road στο Πεκίνο.
code-block code-block-12″>
ppn_banner “>
Όπως φαίνεται κρατάει το παιδί και ένας άλλος βγάζει φωτογραφίες. 

 

Αυτό το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου είναι γνωστό ως «Devil’s Road» επειδή έχει 18 σστροφές και κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου ήταν ένα σημαντικό αμυντικό σημείο, αλλά τώρα έχει μετατραπέι σε αξιοθέατο για τους τουρίστες.

Το βίντεο που κόβει την ανάσα βλέποντας το παιδί να κρέμεται έχει προβληθεί περισσότερες από 13 εκατομμύρια φορές.
code-block code-block-10″>
πηγη

Share This Article
Ο Αναστάσιος Περήφανος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing και των πωλήσεων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Έχει σπουδάσει Πωλήσεις, Marketing και Τεχνολογία του Internet και από το 2009 δραστηριοποιείται ενεργά στον ψηφιακό χώρο, υλοποιώντας καμπάνιες που συνδυάζουν στρατηγική σκέψη με πρακτική αποτελεσματικότητα. Στο ergasiatora.gr είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εμπορικών και προωθητικών ενεργειών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας της πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Exit mobile version