Το Douleutaras.gr μία από τις μεγαλύτερες startups στην Ελλάδα αναζητεί νέο/α και φιλόδοξο/η υποψήφιο/α με υψηλές επικοινωνιακές ικανότητες και καινοτόμες ιδέες για μόνιμη απασχόληση στο τμήμα πωλήσεων στην πόλη της Πάτρας!

Τι είναι το Douleutaras.gr;

Το Douleutaras.gr  είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης επαγγελματιών στην Ελλάδα. Η υπηρεσία μας βρίσκεται στον «αέρα» από το Μάρτιο του 2015 σημειώνοντας εντυπωσιακή ανάπτυξη στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης. Έχοντας συγκεντρώσει κεφάλαια πάνω από 3.5 εκατομμύρια ευρώ, κατατασσόμαστε σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα με διεθνείς φιλοδοξίες. Η εταιρεία μας, έπειτα από την απόλυτα πετυχημένη ανάπτυξη σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, επιθυμεί να συνεχίσει την επέκτασή της στην πόλη της Πάτρας.

Αναζητούμε έναν Αντιπρόσωπο Πωλήσεων, ο οποίος θα αναπτύξει το δίκτυο των επαγγελματιών μας διασφαλίζοντας παράλληλα μία ισχυρή συνεργασία αυτών με την υπηρεσία μας. Για να επιτευχθεί αυτό σου παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο εκπαίδευσης έτσι ώστε να έχεις όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ηγηθείς της ανάπτυξης μας ευρύτερα στο νομό Αχαϊας.

Περιγραφή του ρόλου:

  • Στελέχωση και διατήρηση της ομάδας των επαγγελματιών μας σε διάφορες επαγγελματικές κατηγορίες

  • Καθημερινά ραντεβού με επαγγελματίες για την ένταξή τους στο Douleutaras.gr

  • Καθημερινή επικοινωνία με τους ήδη υπάρχοντες επαγγελματίες του Douleutaras.gr με σκοπό τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής συνεργασίας με την υπηρεσία μας.

Αρκετές από αυτές τις συναντήσεις θα είναι στους επαγγελματικούς χώρους των επαγγελματιών, συνεπώς είναι απαραίτητο να διαθέτεις μεταφορικό μέσο.

Παρέχουμε

  • Ανταγωνιστικές αποδοχές & έξτρα bonus επίτευξης στόχων

  • Κάλυψη όλων των καθημερινών σου εξόδων, συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών

  • Δυνατότητα ταχύτατης εξέλιξης σε μία εταιρεία με διεθνείς προσανατολισμούς

  • Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας

  • Πλήρης και συνεχής εκπαίδευση.

Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: chris@douleutaras.com αναγράφοντας στον τίτλο, ή στο σώμα του email την περιοχή για την οποία οι ενδιαφερόμενοι ζητούν να εργαστούν.


Πηγή: ageliesergasias.gr

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, kariera κ.α.