Advertisements

Εργοδότης αποφάσισε να εκδικηθεί τον εργαζόμενό του, πληρώνοντάς τον με λαδωμένα νομίσματα.

 

Advertisements

Ένας ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων, βρήκε έναν ευρηματικό τρόπο, αλλά παράλληλα απαράδεκτο τρόπο για να εκδικηθεί τον υπάλληλό του για την παραίτησή του, ο οποίος επέλεξε να φύγει γιατί το περιβάλλον εργασίας ήταν τοξικό.

 

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η New York Post, ο άνδρας που παραιτήθηκε είναι ο Αντρέας Φλάτεν και αυτό έγινε τον περασμένο Νοέμβριο. Επειδή μεσολάβησε μεγάλο διάστημα για να πάρει τα δεδουλευμένα του, αναγκάστηκε να απευθυνθεί στην αρμόδια υπηρεσία εργασίας της Τζόρτζια.

Το αποτέλεσμα ήταν τελικά μετά την προσφυγή, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου να καταβάλλει το ποσό που όφειλε (και ήθελε να γλιτώσει) το οποίο έφτανε τα 915 δολάρια.

 

Έτσι λοιπόν για να τον τιμωρήσει, στις 12 Μαρτίου που κατέβαλε το ποσόν, φρόντισε να έχει μαζέψει τα χρήματα σε κέρματα του ενός σεντ, τα οποία μάλιστα περιέλουσε με λάδι μηχανής, μια ουσία ιδιαίτερα βλαβερή για το περιβάλλον, αποδεικνύοντας την τοξικότητα για την οποία παραιτήθηκε ο υπάλληλος.

Αυτό σημαίνει ότι ο «άξιος» αυτός εργοδότης μάζεψε 91.515 νομίσματα του ενός σεντ και σαν να μην έφτανε αυτό, φρόντισε και στην παράδοση να έχει ένα σημείωμα που έγραφε… «άντε γ@@σου». —

 

πηγή

Advertisements