Advertisements

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους της χώρας, μέσα από προκηρύξεις που δημοσιεύτηκαν.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις θέσεις, υποβάλλοντας την αίτησή τους και αφού πρώτα διαβάσουν τις οδηγίες της αντίστοιχης προκήρυξης.

Advertisements

Αναλυτικότερα:

30 θέσεις εργασίας – Δήμος Πέλλας

Ανακοινώνεται η πρόσληψη 30 ατόμων εκπαιδευτικού-καλλιτεχνικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ωρομίσθιας απασχόλησης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την προκήρυξη πρόσληψης στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας και της ΔΗΚΕΠΑΠ ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας» (Κ. Ασμανίδη 2 – 2ος όροφος) καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη εργάσιμη της ημερομηνίας δημοσίευσης περίληψης της παρούσας σε μία τουλάχιστον εφημερίδα του Νομού Πέλλας καθώς και στη Διαύγεια, στα γραφεία της επιχείρησης καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Οι Υποψήφιοι θα πρέπει:

1. Να είναι Έλληνες πολίτες

2. Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι 18 έως 65 ετών

Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του ν. 3584/07.

Οι άνδρες μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ ΤΡΟΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η αξιολόγηση του προσωπικού θα γίνει με βάση του παρακάτω πίνακα. Στην τελευταία στήλη παρουσιάζεται η βαρύτητα του κάθε άξονα κριτηρίων στην τελική βαθμολογία όλων των υποψηφίων. Η γενική προϋπηρεσία μοριοδοτείται ανεξάρτητα του φορέα που πραγματοποιήθηκε. Προϋπηρεσία που πραγματοποιήθηκε σε ένα ακαδημαϊκό έτος ανεξάρτητα αν είναι σε περισσότερους του ενός φορέα μοριοδοτείται ως προϋπηρεσία ενός έτους.

Δείτε την προκήρυξη

Προκήρυξη


 

20 θέσεις εργασίας – Δήμος Βριλησσίων

Ανακοινώνεται η πρόσληψη συνολικά είκοσι (20) ατόμων , με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, και
συγκεκριμένα δεκαπέντε (15) ατόμων με χρονική διάρκεια σύμβασης από 4/9/2020 έως και 3/1/2021 και πέντε (5) ατόμων με χρονική διάρκεια σύμβασης από 13/9/2020 έως και 12/1/2021.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις συμβάσεις εργασίας από 4/9/2020 – 3/1/2021 καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Βριλησσίων στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημητρίου Βερνάρδου 23, Βριλήσσια την Πέμπτη, 3/9/2020 και μέχρι τις 13.00.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις συμβάσεις εργασίας από 13/9/2020 – 12/1/2021 καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Βριλησσίων στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημητρίου Βερνάρδου 23, Βριλήσσια από 3/9/2020 μέχρι και 7/9/2020.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους καλούνται να υποβάλλουν συνημμένα και τα εξής δικαιολογητικά , για την απόδειξη των ιδιοτήτων που επικαλούνται και τη μοριοδότησή τους:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας (όλοι οι υποψήφιοι).

2. Τίτλο σπουδών για την ειδικότητα (ΜΟΝΟ για τους ΔΕ ΟΔΗΓΟΥΣ και τον ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ)

3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία ο κάθε υποψήφιος να δηλώνει αν στον αμέσως προηγούμενο χρόνο από την υποβολή της αιτήσεώς του έχει απασχοληθεί ή όχι σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994 όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει , με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών προκειμένου να κριθεί αν έχει κώλυμα πρόσληψης ή όχι. Ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου γίνεται σύμφωνα με την παρ. 2 , του άρθρου 21, του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει.

Στην περίπτωση που έχει απασχοληθεί , θα πρέπει να δηλώνει την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκε και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (ημερομηνία έναρξης και λήξης αυτής)/ όλοι οι υποψήφιοι.

4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία ο κάθε υποψήφιος να δηλώνει ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα: Α) δεν έχει καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ΄ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής,

Β) δεν είναι υπόδικος και δεν έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε,

Γ) λόγω καταδίκης, δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή,

Δ) δεν τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση/ όλοι οι υποψήφιοι.

Τα ανωτέρω πρέπει να έχουν εκδοθεί μέχρι την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Δείτε την προκήρυξη

Προκήρυξη


 

20 θέσεις εργασίας – Δήμος Λαμιέων

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μερικής απασχόλησης (4ωρης απασχόλησης) ειδικότητας ΥΕ Σχολικών καθαριστών/στριών, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στον Δήμο Λαμιέων, για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο τη συνημμένη ταυτάριθμη αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: dikaiologitika@lamia-city.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ!:

1. Θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγραφεί ως θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος η ένδειξη «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – COVID 19».

2. Θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιηθεί το συνημμένο υπόδειγμα της αίτησης. Διαφορετικά η αίτηση θεωρείται άκυρη.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. Στην αίτηση θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνεται διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), η οποία να ταυτίζεται με αυτή από την οποία θα υποβληθεί η αίτηση και στην οποία θα επιστραφεί απάντηση με τον αριθμό πρωτοκόλλου εισαγωγής της, που θα είναι απαραίτητος για την παρακολούθηση της πορείας της.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η οποιαδήποτε επικοινωνία με τους αιτούντες υποψηφίους θα γίνεται στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) από την οποία υπεβλήθη η αίτηση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρείς (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος, δηλαδή μέχρι και την Δευτέρα 07/09/2020. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας, δηλαδή μέχρι ώρα 24:00. Το εμπρόθεσμο υποβολής αιτήματος κρίνεται από τη χρονοσήμανση παραλαβής του ηλεκτρονικού εισερχόμενου μηνύματος από το Δήμο Λαμιέων.

Δείτε την προκήρυξη

Προκήρυξη

 

πηγη

Advertisements