Advertisements

Η ΕΠΕΞ Ε.Ε.

Ζητά

Advertisements

ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Η εταιρεία μας ΕΠΕΞ Ε.Ε. είναι μία από τις παλαιότερες και πιο καινοτόμες εταιρείες στο χώρο της εξυπηρέτησης και διαχείρισης κτιρίων και κτιριακών συγκροτημάτων στον νομό Αττικής, με συνεχή παρουσία 43 ετών. Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των μηχανισμών της εταιρείας και των υπηρεσιών της, αναζητάμε υπάλληλο γραφείου για το τμήμα Διαχείρισης κτηρίων στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας στην περιοχή της Κυψέλης. (Κωδ. Αγγ. Off. Empl. Epex 01)

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ομάδα νέων αλλά και έμπειρων ανθρώπων, με νέους ανθρώπους στη διοίκηση και με πάθος και κέφι για την εργασία μας.

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες μας, μέσα από ένα άρτια οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον, που στηρίζεται στην ανθρωποκεντρικότητα και προωθεί την ομαδικότητα και την συναδελφική αλληλεγγύη.


Αναζητούμε

Έναν- μία υπάλληλο γραφείου που θα έχει την ευθύνη της συνολικής διαχείρισης των κτιρίων που θα του-ης ανατεθούν, την επικοινωνίας με τους εκπροσώπους των κτιρίων και για τους υπόλοιπους κατοίκους αυτών, την επικοινωνία και τον συντονισμό των συνεργείων της εταιρείας για τις εργασίες που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός των κτιρίων, τις καταχωρήσεις των απαιτούμενων στοιχείων, την παρακολούθηση και την διεκπεραίωση των οφειλών των κτιρίων και των λοιπών οικονομικών θεμάτων. Η προσαρμοστικότητα στις νέες απαιτήσεις, η συνεχής βελτίωση των γνώσεων, των λειτουργιών, των διαδικασιών, της τιμολογιακής – εμπορικής πολιτικής της εταιρείας, εντάσσεται στις άμεσες προτεραιότητες και απαιτήσεις του εργασιακού ρόλου.


Απαραίτητα προσόντα

1)  Απόφοιτος – η Τ.Ε.Ι. ή ανώτερης βαθμίδας, τμημάτων Λογιστικής.

2)  Άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ και των προγραμμάτων του MS office.

3)  Πολύ καλή δυνατότητα επικοινωνίας.

4)  Συνέπεια- οργανωτικότητα.

5)  Εχεμύθεια.

6)  Συναδελφικότητα.

7)  Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

8)  Θέληση για μάθηση.

9)  Δυνατότητα εξωτερικών εργασιών.

10)  Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους.


Επιθυμητά προσόντα

1)  Προϋπηρεσία στο αντικείμενο της εργασίας του-ης.

2)  Γνώση χρήσης μηχανογραφικών προγραμμάτων εταιρειών.

3)  Γνώση άλλων ξένων γλωσσών.

4)  Ερασιτεχνικό δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου.


Προσφέρονται :

Εργασία πλήρους απασχόλησης με πλήρη ασφάλιση, συνεχής εκπαίδευση, αμοιβές ανάλογες των προσόντων, δυνατότητες εξέλιξης ανάλογα με την απόδοση, πολύ καλό περιβάλλον εργασίας.

Για ζήτηση περαιτέρω πληροφοριών – διευκρινίσεων απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210-8650602 (υπεύθυνη κυρία Λουκά Παναγιώτα)


Σημείωση :
 Παρακαλείστε να αναγράφετε τον τίτλο και τον κωδικό της αγγελίας στο βιογραφικό που θα αποστείλετε.

Advertisements