Αναζητώ άτομο να με βοηθήσει με τον καθαρισμό και το μαγείρεμα στο σπίτι μου για τρεις ή τέσσερις μέρες τον Μάρτιο (μέχρι να επιστρέψει η καθαρίστρια από τις διακοπές της). Δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα με τα σκυλιά. Αν όλα πάνε καλά, ίσως εξετάσω την πιθανότητα πρόσληψης μερικής απασχόλησης, αν υπάρχει ενδιαφέρον. Οι ημερομηνίες που χρειάζομαι βοήθεια είναι οι 5, 7, ενδεχομένως 8 ή 9, και 10 Μαρτίου. Η εργασία θα διαρκεί 6 ώρες την κάθε μέρα και η αμοιβή θα είναι 50 ευρώ την ημέρα.
Άτομο ζητείται για καθαρισμό σπιτιού & μαγείρεμα τρεις ή τέσσερις μέρες τον Μάρτιο

Η Έμμυ Αβράμη είναι απόφοιτη του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Με ειδίκευση στη διεθνή ειδησεογραφία και πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, καλύπτει θέματα που αφορούν την αγορά εργασίας και τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα.
Η αρθρογραφία της χαρακτηρίζεται από ακρίβεια, σαφήνεια και υπευθυνότητα, προσφέροντας στον αναγνώστη έγκυρη και χρήσιμη πληροφόρηση.