Εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης στην Αττική αναζητά: Υπεύθυνο για την καθημερινή διαχείριση και συντονισμό των υπηρεσιών σίτισης σε νοσοκομειακές μονάδες
Περιλαμβάνεται η επίβλεψη του προσωπικού της κουζίνας, ο σχεδιασμός του μενού, ο προγραμματισμός με βάση τις διατροφικές απαιτήσεις και τα πρότυπα ασφαλείας.
Advertisements
Ο ρόλος απαιτεί εξαιρετικές οργανωτικές δεξιότητες, προσοχή στη λεπτομέρεια και ικανότητα συνεργασίας με διατροφολόγους και ομάδα εξυπηρέτησης (chef – τραπεζοκόμοι) του κάθε νοσοκομείου.
Προσόντα
- Πτυχίο Διατροφολόγου
- Τουλάχιστον 5ετής εμπειρία στον χώρο του foodservice, κατά προτίμηση σε περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης
- Γνώση σχετικά με τις διατροφικές ιδιαιτερότητες ασθενών (πχ δίαιτα διαβήτη, καρδιοπάθειας, χαμηλού υπολείμματος κ.λπ. )
- Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες. Απαιτείται στενή συνεργασία με διατροφολόγους διασφαλίζοντας ότι τα γεύματα ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες των ασθενών.
- Γνώση στη διαχείριση αποθεμάτων
- Βασικές γνώσεις Η/Υ
Πατήστε ΕΔΩ για επικοινωνία
Δες ΕΔΩ όλες τις Αγγελίες Εργασίας
Advertisements