Advertisements

Η G4S είναι η κορυφαία παγκοσμίως εταιρία ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας με ειδίκευση στην παροχή προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων ασφαλείας.

Οι δραστηριότητες μας επηρεάζουν τις ανθρώπινες δραστηριότητες σχεδόν σε οποιονδήποτε τομέα μπορείτε να φανταστείτε.

Advertisements

Στην G4S δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο να επιλέγουμε του καλύτερους για κάθε θέση, να αναπτύσσουμε τις δυνατότητες τους, να τους παρέχουμε ίσες ευκαιρίες και να τους εμπνέουμε με τις αξίες του ομίλου. Η εργασία στην G4S προσφέρει πληθώρα από συναρπαστικές προκλήσεις, σπουδαίες ευκαιρίες καριέρας και την δυνατότητα να εργαστείτε για τον δεύτερο σε πλήθος προσωπικού εργοδότη στον ιδιωτικό τομέα παγκοσμίως.
Οι άνθρωποί μας διακρίνονται από επαγγελματισμό, ευγένεια, ακεραιότητα, συνεργασία και ομαδικότητα. Επενδύουμε πάντοτε στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των στελεχών μας, παρέχουμε ίσες δυνατότητες και ευκαιρίες εξέλιξης και παράλληλα φροντίζουμε να επιτυγχάνουμε ισορροπία μεταξύ εργασιακής και επαγγελματικής ζωής.
Για να ανακαλύψετε πως μπορούμε να αλλάξουμε την επαγγελματική σας ζωή, εξερευνήστε τα τρία επίπεδα εξεύρεσης προσωπικού και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Δείτε όλες τις ανοιχτές θέσεις απο την μηχανή αναζήτησης NEUVOO

[neuvoo_jobroll co=gr kw=G4S]

Advertisements