Advertisements

Περιγραφή

Από εστιατόριο της Θεσσαλονίκης ζητείται επαγγελματίας μάγειρας, με εμπειρία τουλάχιστον 5 χρόνια, σε όλα τα πόστα της κουζίνας και στο πόστο του ψήστη.

Ο κατάλληλος υποψήφιος, θα πρέπει να έχει απαραιτήτως εμπειρία και ευχέρεια στα τηγάνια και στο πάσο.

Advertisements

Απαραίτητα Προσόντα

• Απόφοιτος σχολής μαγειρικής
• Δυνατότητα προσαρμογής σε ένα δυναμικό περιβάλλον
• Ομαδικότητα – πνεύμα συνεργασίας
• Τήρηση των κανόνων υγιεινής

Παροχές

• Μισθός αναλόγως προσόντων
• Φιλικό περιβάλλον εργασίας
• Μόνιμη εργασία για όλο τον χρόνο

Πληροφορίες ΕΔΩ

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ